23jaar

GIVABILITY® INSPIRATIE WORKSHOP

In deze inspireerde workshop maken jullie kennis met onze krachtige Givability® filosofie, gebaseerd op de kracht van geven. Geven, niet om te pleasen, maar vanuit het leiderschap van iedere medewerker. Zelf op ieder moment en in iedere situatie het positieve verschil maken richting je klanten, gasten, bewoners of patiënten en uiteraard ook naar elkaar. Met jouw gastvrijheid en jouw eigen leiderschap. In de Givability® Inspiratie Workshop maken jullie actief kennis met Givability® en de 7 principes, die je de tools bieden om letterlijk altijd zelf het optimale te doen. Jullie gaan experimenten en doen. We zetten samen de knop op geven!

Hebben jullie de smaak te pakken, dat adviseren wij na de Givability® Inspiratie Workshop met de Givability® training aan de slag te gaan. De volledige Givability® training bestaat uit 3 intensieve en inspirerende hele dagen training. Als alternatief is er tevens een Givability® training van 1 dag. Wij adviseren je graag!

Leergebieden

 • Van klant of gast naar fan, van goed naar geweldig!
 • Gevers en krijgers, en jouw interne knop op geven zetten.
 • Givability®, de kracht van geven als basis voor een ultieme klantbeleving.
 • Hoe werkt het in jouw branche, organisatie en functie?
 • Actief kennismaken met de 7 principes van Givability® inclusief diverse inspirerende experimenten:
  – Neem initiatief, altijd.
  – Wees gul in onthalen en aandacht geven.
  – Maak echt verbinding.
  – Denk en werk vanuit het Helpen-Principe.
  – Handel zonder (voor)oordelen.
  – Voel je verantwoordelijk en neem verantwoordelijkheid.
  – Speel en maak plezier.
 • De Puzzel van Gastvrijheid, klantbeleving in 4 fasen: Welkom, Verblijf, Vertrek en Relatie.
 • Spelen met praktijksituaties en het actief het verschil maken of
 • Samen met behulp van de Puzzel van Gastvrijheid en de 7 Principes nadenken en creëren: hoe gaan wij actief het verschil maken?

Resultaat

De Givability® Inspiratie Workshop van een dagdeel is de perfecte manier om kennis te maken met de krachtige Givability® filosofie en training. Samen zetten we de knop op geven. Geven, niet om te ‘pleasen’, maar in de vorm van aandachtgeven en helpen. Jullie leren hoe je met behulp van alles wat we doen onder de Givability® 7 principes, hoe je letterlijk op ieder moment het verschil kunt maken met jouw gastvrijheid en jouw leiderschap.

In de workshop gaan jullie experimenten, ervaren en creëren. Na de workshop weten jullie hoe de kracht van geven werkt en hoe jullie deze kunnen inzetten in jullie werk. Jullie gaan boordevol ideeën over hoe jullie de ‘klantbeleving’ kunnen optimaliseren weer aan het werk. Willen jullie na de workshop echt echt met Givability® aan de slag, dan adviseren wij jullie graag. We bieden geweldige 3-daagse training en varianten tussen 1 en 3 dagen in dagen en dagdelen, afhankelijk van jullie trainingswensen en behoeften.

De Givability® Inspiratie Workshop kunnen we in het Nederlands en in het Engels verzorgen.

WIJ WERKEN O.A. VOOR:

 

ruim 850.000

mensen getraind

waarvan 150.000

in Givability®

met 14

trainers

actief in 5

landen

Maak een feestje van je werk!
nl