23jaar

WELKOM BIJ LETSGOACTIVE TRAINING GROEP!

Hèt trainingsbureau voor energieke, praktische trainingen op het gebied van Hospitality, Gastvrijheid en Leiderschap! Letsgoactive staat voor een praktische aanpak. Met leuke, inspirerende programma’s en effectieve trainingen schudden wij de boel graag op in jouw organisatie. Ons enthousiaste team bestaat uit goed geschoolde, ervaren trainingsprofessionals met ruimschootse nationale en internationale ervaring die jouw managers en medewerkers helpen zichzelf en de organisatie verder te ontwikkelen. 

ONZE VISIE & MISSIE

Groeiende organisaties door bloeiende mensen! Wij geloven dat mensen het verschil maken binnen iedere organisatie en dat organisaties ‘groeien’ wanneer de mensen binnen die organisatie kunnen bloeien. Met onze enthousiasmerende praktische benadering dragen wij actief bij aan het tot bloei komen en laten bloeien van mensen binnen organisaties. Wij noemen het ‘een feestje maken van je werk’. Een feestje maken van je werk leidt tot substantieel meer werkplezier, loyale klanten of gasten en een beter resultaat voor zowel persoon, team als organisatie. Onze missie is dan ook het werkplezier van zoveel mogelijk mensen te vergroten.

ONS TEAM:

JEFF DADEMA
Managing Director
Trainer

NICOLE DE LEEUW
Trainer

FEMKE VAN ERP
Trainer

ERIC KEIJZER
Trainer

CHANTAL VAN DE WIEL
Trainer

ELLEN SPOOR
Trainer

MARIELLE WILLEMS
Trainer

NOËLLE ZARRADE
Trainer

ERNST-JAN HONDSMERK
Trainer

MARLOES VAN WIJK
Trainer

THOM OLSCHANSKY
Trainer

BIANCA CUPERUS
Trainer

AMANDA MURRE
Trainer

DOERIEN ROELOFS
Trainer

JULIA MAXIMOVA
Planner & Projectmanager

ANASTASIJA KOMLJENOVIC
Back-Office Team

ANNELOT DADEMA
Back-Office Team

ONZE RELATIES

Wij werken met veel plezier o.a. voor de volgende organisaties:

 

WIJ GELOVEN IN:

GIVABILITY®

Givability® is de kracht van ‘geven’. Je ‘interne knop’ op geven zetten vormt de basis van zowel goed Gastheerschap, Hospitality als inspirerend Leiderschap. Givability® helpt jou het verschil te maken.

MAAK EEN FEESTJE VAN JE WERK

Doen wat je leuk vindt en dat ongelooflijk goed doen! Een feestje maken van je werk betekent er alles uithalen wat erin zit en plezier uitstralen. Dat kan in iedere baan en bij elke organisatie.

HELPEN -PRINCIPE

Dat doen wat de ander echt nodig heeft in plaats van wat jij vindt dat hij nodig heeft. Dat is waar ons Helpen-Principe voor staat. De basisgedachte achter onze klantgerichte manier van werken en -verkopen.

WERKPLEZIER

Bij Letsgoactive hebben we een missie: het werkplezier van zoveel mogelijk mensen vergroten. Door hen te inspireren, beter te maken in hun vak en zonder barrières plezier te leren maken met klanten en collega’s.

Waar kunnen wij jou mee helpen?
nl