23jaar

ONZE TRAININGEN LEIDINGGEVEN: PRAKTISCH, MOTIVEREND EN EFFECTIEF

Zoek je een effectieve en praktische in-company training voor beginnende of juist ervaren leidinggevenden? Voor leidinggeven op de werkvloer of leidinggeven aan professionals? En liefst korte en krachtig?

Letsgoactive biedt je verschillende inspirerende trainingen Leidinggeven en Leiderschap op ieder niveau en in iedere branche. Er is al een training van één dag met de mogelijkheid van een tweede en derde dag. Voor senior leidinggevenden bieden wij tevens een inspirerende 2-daagse training Gevend Leiderschap of een Masterclass Gevend Leiderschap.

De wortels van Letsgoactive liggen in de wereld van Hospitality en Gastvrijheid. Wij staan voor een hedendaagse mensgerichte manier van leidinggeven. Vanuit onze Givability® filosofie ontwikkelden wij de krachtige leiderschapsstijl Gevend Leiderschap.

Hieronder vind je een overzicht van onze leiderschapstrainingen voor leidinggevenden. Onze trainingen worden altijd op maat gemaakt. Kun je niet de juiste training vinden voor jouw team? Geen nood! Neem gewoon contact op, we helpen en adviseren je graag.

WIJ WERKEN O.A. VOOR:

 
ruim 850.000

mensen getraind

waarvan 150.000

in Givability®

met 14

trainers

actief in 5

landen

LeidingGEVEN met de knop op geven!
nl