23jaar

ONZE HOSPITALITY & LEIDERSCHAP PODCASTS

Volg ons ook op je favoriete podcast kanaal! Binnenkort gaan we weer een nieuwe serie inspireerde podcasts maken! Interviews en mooie gesprekken met relaties in verschillende branches, tussen onze trainers en met andere experts op het gebied van Hospitality en of Leiderschap. Wil je er geen een missen? Abonneer je dan op de Hospitality & Leiderschap podcast op Spotify, NRC App, Apple Podcasts, Google Podcasts en vele andere kanalen. Je vindt ze allemaal op onze Anchor.fm pagina. Hieronder hebben een aantal geweldige afleveringen gepubliceerd die je echt even moet luisteren! Veel luisterplezier en inspiratie gewenst! 

De term komt regelmatig voor in onze podcasts, Givability®. Wat is Givability® nu precies? Wat houden de 7 principes in? En hoe kun jij Givability® inzetten in jouw werk en omgeving. In deze extra lange podcast nemen Jeff Dadema en Chantal van de Wiel je mee en vertellen ze hoe het precies werkt. Je krijgt daarbij uiteraard concrete tips om direct ook jouw knop op ‘geven’ te zetten en het succesvol toe te passen. Na het luisteren van deze podcast kun jij zelf meer impact maken en positieve invloed uitoefenen op alles om je heen.

In deze aflevering is Femke van Erp jouw podcasthost. Femke interviewt Jeff Dadema, Managing Director van Letsgoactive training groep, over de nieuwe leiderschapsstijl Gevend Leiderschap. Een mensgerichte hedendaagse manier van leidinggeven voortgekomen uit de Givability® filosofie. Jeff vertelt hoe Gevend Leiderschap is ontstaan, wat het verschil is met andere leiderschapsstijlen en en waarom het voor leidinggevenden zo interessant is met de knop op geven leiding te geven: het maakt leidinggeven effectiever en makkelijker.

We willen allemaal graag een sterk en succesvol team. Wat is een sterk team precies en wat komt erbij kijken je team sterk en succesvol te maken? In deze eerste episode van 2021 gaan Femke van Erp en Jeff Dadema op zoek naar het geheim van een sterk team. Met sprekende voorbeelden en veel stof om over na te denken. Laat je weer inspireren en werk aan jouw eigen team!

Inspirerende Hospitality & Leiderschap podcast met als gast Marc Asselbergs, directeur van Revoir Groep, Gevend Leider en Givability® Ambassador. Je krijgt een boeiende inkijk in de wereld van de oogheelkunde een de oogheelkunde poli. Over hoe het team van Revoir en Ergra met behulp van Givability® het verschil maakt op de poli en over leiderschap in de wereld van ‘beter zien’.

Te gast in deze episode is Jeanine Huijbregts, Adviseur Gastvrijheid bij Thebe. Wat is nu precies kwaliteit van leven en hoe zorg je ervoor deze kwaliteit van leven te realiseren, onder normale omstandigheden en in covid-19 tijd? Jeanine geeft haar inspirerende visie en hoe zij zich er hard voor maakt. Daarnaast krijg je als luisteraar een mooie inkijk in hoe je met lef en leiderschap echt iets voor elkaar krijgt. Hierbij de link naar de video See Me/Look at me

In deze episode nemen Change Expert en Trainer Astrid van Wanum en Jeff Dadema je mee in diversiteit, in ruime zin, en in verandering. Wat is diversiteit precies en wat levert het jouw organisatie of team op? Welke uitdagingen komen we tegen en hoe ga je daar als leider mee om. Wat zien we in de maatschappij gebeuren en wat is onze visie hierop. Een ietwat filosofische aflevering van de Hospitality & Leiderschap podcast dit keer.

Deze week is Margôt van Brakel, auteur van het boek ‘De mens van morgen’, te gast in de Hospitality & Leiderschap Podcast. Margôt is communicatie strateeg expert en expert op het gebied van Artificial Intelligenge. In de podcast krijg je een inkijk in hoe wij als mensen met ons leiderschap de toekomst zelf in handen hebben. Een waanzinnig inspirerend gesprek wat je zeker wilt beluisteren. In de podcast verwijst Margôt naar een korte video, ‘Je suis donc tu es’, deze kun je hier bekijken.

In deze episode heeft Jeff Dadema een inspirerend gesprek met Nicole de Leeuw, Givability® trainer bij Letsgoactive en eigenaar van Escape Room Emmelocked over werkplezier. Wat zorgt voor werkplezier en wat niet? Hoe zit het met het werkplezier nu we allemaal veel online werken?

Maak een feestje van je werk!
nl