• LETSGOACTIVE PODCASTS

    Inspiratie – interviews – gesprekken

ONZE HOSPITALITY & LEIDERSCHAP PODCASTS

Volg ons nu ook op je favoriete podcast kanaal! Iedere week maken en publiceren wij een nieuwe episode boordevol inspiratie. Interviews en mooie gesprekken met relaties in verschillende branches, tussen onze trainers en met andere experts op het gebied van Hospitality en of Leiderschap. Wil je er geen een missen? Abonneer je dan op de Hospitality & Leiderschap podcast op Spotify, Apple iTunes, Google Podcasts en vele andere kanalen. Je vindt ze allemaal op onze Anchor.fm pagina. Hieronder hebben we links naar de afleveringen gepubliceerd en rechts vind je de aankondigen vak komende edities. Veel luisterplezier en inspiratie gewenst! 

Inspirerende Hospitality & Leiderschap podcast met als gast Marc Asselbergs, directeur van Revoir Groep, Gevend Leider en Givability® Ambassador. Je krijgt een boeiende inkijk in de wereld van de oogheelkunde een de oogheelkunde poli. Over hoe het team van Revoir en Ergra met behulp van Givability® het verschil maakt op de poli en over leiderschap in de wereld van ‘beter zien’.

Deze week is Margôt van Brakel, auteur van het boek ‘De mens van morgen’, te gast in de Hospitality & Leiderschap Podcast. Margôt is communicatie strateeg expert en expert op het gebied van Artificial Intelligenge. In de podcast krijg je een inkijk in hoe wij als mensen met ons leiderschap de toekomst zelf in handen hebben. Een waanzinnig inspirerend gesprek wat je zeker wilt beluisteren!

In de podcast verwijst Margôt naar een korte video, ‘Je suis donc tu es’, deze kun je hier bekijken.

In deze episode is Frank Veldhof, Operationeel Directeur van Hutten, te gast bij Jeff Dadema aan tafel. Een super inspirerend gesprek over amplitief leiderschap in coronatijd, over gastvrijheid en de veranderingen in de cateringmarkt en de toekomst van samenwerken in organisaties.

Onze podcast gaat deze keer over trainingsgedrag en effect. Een inspirerend interview met Stefanie Emons, Communicatie & Gedragsspecialist, trainingsacteur en trainer bij Letsgoactive training groep.

In deze episode heeft Jeff Dadema een inspirerend gesprek met Nicole de Leeuw, Givability® trainer bij Letsgoactive en eigenaar van Escape Room Emmelocked over werkplezier. Wat zorgt voor werkplezier en wat niet? Hoe zit het met het werkplezier nu we allemaal veel online werken?

Een inspirerend gesprek tussen Jeff Dadema (Host) en Hospitality & Sales Trainer Bianca Cuperus van Letsgoactive training groep over gastvrijheid en het verschil maken in deze lastige crisisperiode.

In deze eerste podcast maak je kennis met Letsgoactive training groep, ons gedachtegoed en jouw host in onze podcasts: Jeff Dadema

Coming up:

Iedere dinsdag kun je van ons een nieuwe podcast verwachten!
Voor de komende weken staan op het programma*:

Nr. 8. Persoonlijk Leiderschap met Remko Delsasso
Nr. 9. Duurzaam Leiderschap met Dennis Rook
Nr. 10 Sterke teams met Femke van Erp
Nr. 11 De Givability® mindset met Chantal van de Wiel
Nr. 12 Gastvrijheid in leiderschap met Sjoerd Hooftman
Nr. 13 Gastvrij Netwerken met Harrie Lamers

* Wijzigingen voorbehouden

Maak een feestje van je werk!
nl