23jaar

Masterclass Succesvol Leidinggeven aan Generatie Z

De Masterclass Succesvol Leidinggeven aan Generatie Z is er speciaal voor leidinggevenden die leidinggeven aan de jongste generatie medewerkers op de werkvloer, Generatie Z, en die dit als lastig ervaren. Iedere generatie is anders en heeft zo haar eigenaardigheden. Bij Generatie Z is deze verandering wat groter dan bij voorgaande generaties. Tijdens deze inspirerende Masterclass leren jullie Generatie Z  beter kennen en vooral begrijpen. Jullie leren vervolgens wat je kunt doen en hoe je het beste leiding kunt geven aan deze bijzondere generatie.  Deze Masterclass kan zowel gevolgd worden door beginnende als door zeer ervaren leidinggevenden alsook gecombineerd. 

Leergebieden Masterclass Succesvol Leidinggeven aan Generatie Z

In de Masterclass nemen wij de deelnemers mee in de wereld van Generatie Z medewerkers. Hoe denken zij en welke keuzes maken zij? En vooral hoe komt dat precies? Jullie leren de generatie beter kennen en krijgen vervolgens concrete tools aangereikt om succesvol leiding te kunnen geven aan Generatie Z medewerkers in jullie teams:

  • De verschillende generaties en hun eigenaardigheden
  • Generatie Z, wat kenmerkt de generatie en waar komt dat vandaan?
  • Wat heeft Generatie Z van ons als leider nodig?
  • Succesvol communiceren met Generatie Z
  • Mensgericht leidinggeven met Gevend Leiderschap
  • Generatie Z Mentoring, en deze concrete tool leren inzetten

Resultaat Masterclass Succesvol Leidinggeven aan Generatie Z

De deelnemers aan deze inspirerende Masterclass Succesvol Leidinggeven aan Generatie Z weten na de Masterclass hoe Generatie Z in elkaar steekt en hoe zij met hun manier van leidinggeven en communiceren GenZ-ers in beweging krijgen en succesvol laten zijn binnen hun teams.

Wij kunnen deze masterclass zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgen.

Duur Masterclass: 1 dagdeel of een volledige dag

WIJ WERKEN O.A. VOOR:

 

ruim 850.000

mensen getraind

waarvan 150.000

in Givability®

met 12

trainers

actief in 5

landen

Maak een feestje van je werk!
nl