23jaar

Letsgoactive training groep is al 23 jaar toonaangevend in Hospitality en Leiderschapstrainingen. Wij zijn actief in vele branches en op ieder niveau binnen organisaties. Op deze review pagina laten we je met trots zien voor wie wij allemaal werken en laten wij relaties aan het woord over hun ervaringen met onze trainingen, de behaalde resultaten en hoe zij de samenwerking (hebben) ervaren.

ONZE RELATIES

Wij werken met veel plezier o.a. voor de volgende organisaties:

 

TESTIMONIALS

Wat relaties over ons zeggen:

Letsgoactive verzorgt al jaren met veel succes trainingen voor horecaprofessionals bij ZiN Inspiratielab. Deelnemers zijn na afloop van een training altijd enthousiast en écht geholpen. De samenwerking met Letsgoactive is heerlijk: snel, meedenkend en enthousiast.

Letsgoactive training groep heeft een training klantgericht verkopen mijn ons verzorgd. Een training die helemaal aansluit bij onze wensen. Een leuke en vooral goede en leerzame training waar zowel ons ervaren als onervaren personeel wat mee kan. Nu kunnen we klanten nog beter helpen!
Een training die helemaal past bij mijn motto “wat goed is kan beter”

Letsgoactive blinkt uit in trainingen waarin een ultieme vorm van klantgerichtheid wordt aangeleerd in de vorm van het Helpen Principe. Hierdoor leren medewerkers klanten of gasten ECHT te helpen met wat de klant of gast nodig heeft. Naast het feit dat het Helpen Principe door klanten erg gewaardeerd wordt levert het een aantoonbaar beter resultaat op.

Zeker een aanrader. De training Givability® voldeed aan de verwachting, zoals die vooraf waren besproken. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Het aanbod is professioneel en de uitvoering wordt gedaan in een vertrouwde en veilige setting.

Twee uitstekend begeleide teamdagen door Letsgoactive, waarin we als managementteam dichter bij elkaar zijn gekomen en met een hernieuwde visie en missie fris aan de slag kunnen.

Met ons team in-company training Givability gehad. Erg leuk en motiverend! Wij hebben de schuif omhoog staan en gaan niet meer voor goed, maar voor uitstekend. Het kan namelijk altijd beter, leuker en anders!

Wij hebben een erg fijne en inspirerende training gastvrijheid gekregen van Letsgoactive! Top dat ze hun onderwerpen aanpassen aan het type horeca en dat ze een volledig interactieve avond verzorgen. Aanrader!

Ik heb al vele jaren een zeer goede ervaring met Letsgoactive. Zij hebben verschillende afdelingen van ons bedrijf getraind en je merkt direct resultaat dat lang blijft doorwerken. Daarnaast hebben we meerdere keren voor hun klanten mooie trainingen mogen verzorgen en merk je dat het ook heel fijn is om met hen samen te werken. Een aanrader!

Park Zuiderhout in Teteringen heeft met Letsgoactive een heel goed train de trainer traject in het kader van Gastheerschap gedaan. Daarna een plezierig en een nuttig traject voor alle medewerkers. Reden om de samenwerking voort te zetten met deze vakkundige, enthousiaste en fijne trainingspartner! Een dikke 10.

Letsgoactive maakt haar naam waar. De kennis en kunde van de trainers zijn een goede aanvulling voor een zorgorganisatie in het streven beter bij de klant aan te sluiten.

Al vele jaren is Letsgoactive een gewaardeerde preferred trainingspartner van Sligro Food Group. Met gedrevenheid en vakmanschap trainen zij o.a. onze accountmanagers.

Jeff, de afgelopen 13 jaar meerdere trainingen gehad op gebied van Sales, altijd met vernieuwing en nieuwe ideeën. Bedankt! Mede door jouw trainingen heb ik mij kunnen ontwikkelen tot beleidsadviseur.

“De training van Letsgoactive heeft ons een beter inzicht gegeven in hoe we onze gasten nog meer gastvrijheid kunnen bieden en ondertussen onze omzet kunnen verhogen!”

“Twee uitstekend begeleide teamdagen door Letsgoactive, waarin we als managementteam dichter bij elkaar zijn gekomen en met een hernieuwde visie en missie fris aan de slag kunnen.”

“Letsgoactive maakt haar naam waar. De kennis en kunde van de trainers zijn een goede aanvulling voor een zorgorganisatie in het streven beter bij de klant aan te sluiten.”

“Al vele jaren is Letsgoactive een gewaardeerde preferred trainingspartner van Sligro Food Group. Met gedrevenheid en vakmanschap trainen zij o.a. onze accountmanagers.”

VIDEOREFERENTIES

Onze relaties vertellen over hun ervaring met Letsgoactive training groep

Walter Verdonk

Head of Security and Safety
International School of Amsterdam

Leonie Hangoor

Operationeel Directeur Hôtes Culture

Tom Peijnenburg

Manager Business Clients Support ABN AMRO

Britte Houterman

Rayon Manager Guts & Gusto

Matthijs Fransen

Manager Business Clients Support ABN AMRO

Marc Asselbergs

DGA Revoir Groep | Erga Low Vision

Nienke Enting

Gastvrouw Woongroep bij Coloriet

Francisca Driehuis

Receptioniste bij Coloriet

Desiree Dongelmans

Manager Facilities Eneco

Anouk Gooskens

De Horeca Groep Leiden

Annet Beerendonk

Praktijkadviseur Cordaan

Rinske Bakker

HR Manager Western Europe Louvre Hotels Group

Linda Reitsema

Retail ondernemer Wauwwatmooi Emmeloord

Femke van Erp

Trainer bij Letsgoactive training groep

Marjan Melchers

Ondersteuner Huisartsenpraktijk Huijbens

Harry van de Pas

Eigenaar Restaurant In de Watertuin

Patrick Blom

Teamleider Werk en Leerplicht Gemeente Leidschendam-Voorburg

Pepijn van de Veerdonk

Assistent Manager Wonen & Services Park Zuiderhout

Marjanne Harmans

Gastvrouw Welzijn bij Coloriet

Betty Exel

Manager P&O Koninklijke Talens

Leonie Kok

Programma Manager Welzijn Park Zuiderhout

Ohannes Malihas

Manager Kees Smit Tuinmeubelen

Richard de Haas

Directeur Koeka

Marian van den Boogaard

Beheer en Management Facilitair Lentiz Maasland

Henk-Jan Kloosterman

Manager Medisch Centrum Leeuwarden

John Gerdsen

Huismeester ZAAMEN

Dennis Rook

Manager Verkoop Irado

Wytze van den Berg

CEO Best Western

Marlijn Gaastra

Floormanager Beeld & Geluid

Marc van der Seijs

ALD Automotive

Jeffrey van Steenes

Manager Klantrelaties, Communicatie & Advies Irado

Richard de Knegt

Voormalig General Manager Postillion Dordrecht

Arjan Peterse

IBIS Hotel Rotterdam Vlaardingen

ruim 850.000

mensen getraind

waarvan 150.000

in Givability®

met 12

trainers

actief in 5

landen

Maak een feestje van je werk!
nl