23jaar

EFFECTIEVE PRAKTISCHE EN DIRECT TOEPASBARE TRAININGEN

Dé praktische specialisten in Hospitality-, Leiderschap-, verkooptrainingen en teamontwikkeling

Mensen maken het verschil in iedere organisatie. Wil je een optimale klant-, patiënt- of gastbeleving realiseren, mensen zich welkom laten voelen en je onderscheiden door goede communicatie? Bij Letsgoactive training groep ben je aan het juiste adres. Al 23 jaar zijn wij toonaangevend in het realiseren van excellente dienstverlening door het geven van trainingen, workshops en korte cursussen op het gebied van Hospitality & gastvrijheid, Leiderschap & leidinggeven, verkoop en teamontwikkeling.

Onze eigen unieke visie: Givability® en Gevend Leiderschap

Wij staan bekend om onze eigen visie op Hospitality en Gastvrijheid en het krachtige Givability® programma, onze inspirerende en effectieve praktische trainingsprogramma’s en onze persoonlijke aanpak die zorgt voor blije klanten, gasten en patiënten, substantieel meer werkplezier bij medewerkers en een blijvend beter resultaat. Hoe kunnen wij jou helpen?

WIJ WERKEN O.A. VOOR:

 

WIJ WERKEN O.A. VOOR:

 

DIT ZEGGEN OPDRACHTGEVERS OVER ONS:

“De training van Letsgoactive heeft ons een beter inzicht gegeven in hoe we onze gasten nog meer gastvrijheid kunnen bieden en ondertussen onze omzet kunnen verhogen!”

“Twee uitstekend begeleide teamdagen door Letsgoactive, waarin we als managementteam dichter bij elkaar zijn gekomen en met een hernieuwde visie en missie fris aan de slag kunnen.”

“Letsgoactive maakt haar naam waar. De kennis en kunde van de trainers zijn een goede aanvulling voor een zorgorganisatie in het streven beter bij de klant aan te sluiten.”

“Al vele jaren is Letsgoactive een gewaardeerde preferred trainingspartner van Sligro Food Group. Met gedrevenheid en vakmanschap trainen zij o.a. onze accountmanagers.”

ruim 850.000

mensen getraind

waarvan 150.000

in Givability®

met 14

trainers

actief in 5

landen

Maak een feestje van je werk!
nl