RESTAURANT, HORECA & CATERING TRAININGEN

Je zoekt een effectieve training specifiek voor de horeca? Letsgoactive is dé specialist op het gebied van gastvrijheid, gastheerschap en hospitality. Wij zijn volledig thuis in de horeca. Of het nu gaat om een training voor de bedieningsbrigade, het keukenteam of de leidinggevenden, wij helpen je graag je trainingsdoelen te realiseren met een praktische, resultaatgerichte training. Gastvriendelijk werken door gemotiveerde, vriendelijke werknemers leidt tot een hogere gemiddelde besteding én tevreden, terugkerende gasten die het doorvertellen! Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende trainingen. Mocht je jouw training er niet vinden, neem dan even contact met ons op, 079 323 82 62 of maak gebruik van de bel-mij optie. Maatwerk is altijd mogelijk!

Gastvrijheid en Hospitality in Horeca & Catering

Wat maakt dat gasten een 9+ beleving hebben in jouw restaurant? Natuurlijk, het eten zelf, de inrichting en de netheid van de zaak. Echter, wanneer zou jij zelf iets aanraden aan anderen? Als de sfeer optimaal was toch? De medewerkers maken die sfeer met de gasten. Daarom is werken in de horeca en catering ook echt een vak! Ontwikkel je team (verder) tot Gastvrijheidsprofessionals met deze inspirerende training.

‘Ster aan tafel’ Powertraining met heel je team

Je wilt een professionaliseringsslag maken met je voltallige team. Je wilt hen enthousiasmeren de gasten een optimaal gevoel van gastvrijheid te geven; een feestje te (durven) maken met gasten. Leren ‘zien’ wat een gast nodig heeft en actief adviseren. Met als gevolg een aanzienlijk hogere gemiddelde besteding èn gasttevredenheid. In deze ‘Ster aan tafel’ Powertraining gaan we met je hele team in 3,5 uur actief aan de slag. Een effectieve training die zichzelf direct terugbetaalt!

Horeca training Service & Upselling

We gaan met je team aan de slag om een offensieve en gastgerichte werkwijze aan te leren waarbij aandacht geven, Givability®, adviseren in plaats van ordertaking en snelheid centraal staan. Je teamleden leren we te stralen aan tafel of achter het buffet en een ster te worden in het ècht helpen van jullie gasten. Met ons beproefde Helpen-Principe onderscheiden jullie je van andere horecagelegenheden in de regio. Een training die gegarandeerd leidt tot blije gasten, een hogere omzet en meer werkplezier!

Terrastraining

Werken op het terras is dynamisch en gaaf. Om je team er alles uit te leren halen en voor wie dat wil, een interessante plek in de Misset Terras Top 100 te veroveren, hebben wij deze speciale terrastraining ontwikkeld. We gaan aan de slag met een offensieve en gastgerichte werkwijze, waarbij aandacht geven, gasten adviseren, upsellen, snelheid en samenwerken centraal staan. Een training die gegarandeerd leidt tot een succesvol terrasseizoen met blije gasten, een hoge gemiddelde besteding en veel werkplezier!

Training Omgaan met klachten & lastige situaties

Gasten komen met opmerkingen, verbeterpunten of klachten. De negatieve ervaring hebben ze gehad, daar kun je niets aan veranderen. Wat nog wel beïnvloedt kan worden is hoe deze ervaring afloopt: medewerkers maken het verschil. In de training leren de deelnemers om gesprekken aan de ‘samen-kant’ te voeren. Gecombineerd met de ‘Raket van Boze emoties’ geeft dat inzicht en praktische handvatten om je lichaamstaal en woorden aan te passen voor een optimaal en positief effect.

Training effectief & motiverend leidinggeven

Deze training van twee keer een dagdeel of één dag is een sterke basis voor je leidinggevenden. Het programma kan, afhankelijk van je wensen, op verschillende manieren worden ingevuld. De basis vormt Situationeel Leidinggeven, leren delegeren en coachend leidinggeven en het aanspreken op gedrag. Onze trainers zijn daarbij in staat altijd dat te doen wat jouw team nodig heeft.

Training inspirerend Leiderschap

Zoek je een training voor een team van ervaren leidinggevenden dan is dit de training die aan je wensen voldoet. We werken aan essentiële onderwerpen van leidinggeven zoals Situationeel leidinggeven, Doorbraakmanagement en empowerment en daarnaast aan goed Leiderschap, het creëren van een veilige omgeving het laten groeien van medewerkers en het inspireren van je team door het ontwikkelen van ieders persoonlijke visie. Leidinggeven wordt leuker en effectiever dan ooit tevoren.

Dagelijks je team trainen in 5-minuten

Dé tool die wij gebruiken om hetgeen wij trainen verder te laten groeien na de training. Deze unieke trainingsvorm is nu ook los als training mogelijk. In twee keer een dagdeel trainen wij jouw team van leidinggevenden in het dagelijks verzorgen van een effectieve 5 minuten training.

Heb je een andere vraag?

Neem even contact met ons op want wij helpen je graag. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe trainingen voor onze relaties. Op basis van jouw vraag maken wij graag een voorstel op maat voor jouw team. Rechts op deze pagina vind je hoe je ons kunt bereiken of zorgen dat wij contact met jou opnemen.

Ik adviseer je graag!

jeff dadema foto

Jeff Dadema

 

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Hospitality & Leiderschap
  • Al 20 jaar toonaangevend in Gastvrijheid
  • Ontwikkelaars van Givability®
Maak een feestje van je werk!
nl