Hospitality, Leiderschap & Communicatie trainingen voor musea, theaters en attractieparken

Een dagje uit, een bezoek aan het museum, een attractiepark of het theater, wat je ziet en ervaart maakt je dag. De manier waarop medewerkers met jou omgaan is een cruciale factor bij de beleving, zo ook bij die van jullie bezoekers. We gaan graag met jouw team aan de slag met Givability®, leiderschap en samenwerken.  

Training Hospitality in Musea & Theaters

Werk je als receptionist(e), suppoost, publieksmedewerker, beveiliger, vrijwilliger of in een andere functie een museum, theater of attractie? Dan is naast je vakkennis, mensenkennis heel belangrijk. Want de manier waarop jij met de bezoeker omgaat maakt de beleving. En deze totale beleving is van belang voor elke bezoeker. Maak dus de dag van je bezoekers en laat in al je gesprekken oprechte gastgerichtheid doorklinken. Ontwikkel je (verder) als professional met Letsgoactive.

Omgaan met klachten & lastige situaties

Klanten, gasten, patiënten komen naar jullie toe met opmerkingen, verbeterpunten of een klacht. De negatieve ervaring is er, daar kan niets aan veranderd worden. Hoe het afloopt kunnen we beïnvloeden: de medewerker maakt het verschil. In deze training leren de deelnemers om m.b.v. de Roos van Leary en ‘de Raket van Boze emoties’, gesprekken zo vorm te geven dat ze aan de ‘samen-kant’ plaatsvinden. Een training die inzicht en praktische handvatten geeft om iedere lastige situatie de baas te kunnen.

Training ‘Telefonisch Visitekaartje

Vaak is een telefoontje, na de website, het eerste contact dat mensen hebben met een organisatie. En hoe dat gesprek verloopt, bepaalt het gevoel van welkom bij bezoekers. De meeste organisaties blijven steken bij basisvragen. Jullie niet meer! In de training leren de deelnemers met zelfvertrouwen steeds nieuwe, verrassende vragen te stellen aan de beller en maken zij het verschil.

Training feedback geven & gedrag beïnvloeden

Leer beter en effectiever feedback geven en het gedrag van anderen positief te beïnvloeden. Op welke manier bereik je dat de ander bewust wordt van zijn/haar (ongewenste) gedrag? Dat hij/zij begrijpt welk effect dat heeft? Welke invloed heeft jouw communicatie daarop? Hoe krijg jij iemand in beweging? De in de training aangereikte handvatten maken je communicatief sterker en vergroten de kans aanzienlijk dat de ander het ongewenste gedrag daadwerkelijk verbetert.

Training effectief & motiverend leidinggeven

Je geeft leiding aan een team en dat is niet altijd eenvoudig. Je wilt je team laten groeien en samen werken aan een beter resultaat. Hoe doe je dat? Hoe motiveer en stimuleer je ontwikkel je je teamleden tot hogere prestaties? Hoe houd je de kwaliteit blijvend op een hoog niveau. Deze training van twee keer een dagdeel of één dag is een sterke basis voor iedere leidinggevenden. Het programma kan, afhankelijk van je wensen, op verschillende manieren worden ingevuld.

Training inspirerend Leiderschap

Zoek je een training voor een team van ervaren leidinggevenden dan is dit de training die aan je wensen voldoet. We werken aan essentiële onderwerpen van leidinggeven zoals Situationeel leidinggeven, Doorbraakmanagement en empowerment en daarnaast aan goed Leiderschap, het creëren van een veilige omgeving het laten groeien van medewerkers en het inspireren van je team door het ontwikkelen van jouw persoonlijke visie. Leidinggeven wordt leuker en effectiever dan ooit tevoren.

Dagelijks je team trainen in 5-minuten

Dé tool die wij gebruiken om hetgeen wij trainen verder te laten groeien na een training. Deze unieke trainingsvorm is nu ook los als training mogelijk. In twee keer een dagdeel trainen wij jouw team van leidinggevenden in het dagelijks verzorgen van een effectieve 5 minuten training aan hun team. Iedere dag wordt een succesvolle dag met deze managementtool.

Heb je een andere vraag?

Neem even contact met ons op want wij helpen je graag. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe trainingen voor onze relaties. Op basis van jouw vraag maken wij graag een voorstel op maat voor jouw team. Rechts op deze pagina vind je hoe je ons kunt bereiken of zorgen dat wij contact met jou opnemen.

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Hospitality & Leiderschap
  • Al 20 jaar toonaangevend in Gastvrijheid
  • Ontwikkelaars van Givability®

Maak een feestje van je werk!
nl