23jaar

Masterclass Gevend Leiderschap

Met jouw team van ervaren leidinggevenden werken aan een ‘gevende’ cultuur en manier van leidinggeven? Deze masterclass is de perfecte manier om actief kennis te maken met Gevend Leiderschap, de effectieve leiderschapsstijl gebaseerd op onze bekende Givability® filosofie. Leiderschap gericht op het laten groeien van medewerkers binnen het team en de organisatie. De leiderschapsstijl die jullie als leidinggevenden meer slagkracht geeft. Niet vanuit functie maar vanuit de manier van werken. Een exclusief programma voor ervaren leidinggevenden. 

Leergebieden

In de Masterclass nemen wij de deelnemers mee in de mensgerichte leiderschapsstijl Gevend Leiderschap. Zij maken actief kennis met de 6 aandachtsgebieden van Gevend Leiderschap en leren hoe zij  hun eigen leiderschapsstijl kunnen aanscherpen en een Gevend Leider worden:

  • Een psychologisch veilige omgeving
  • Vertrouwen geven en krijgen
  • Medewerkers zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk maken
  • Waardering & respect
  • Een Buitengewoon team creëren
  • Spelen & plezier maken faciliteren

Resultaat

De deelnemers ontdekken de kracht van geven als leider van het team. Zij hebben kennis gemaakt met de 6 belangrijke aandachtsgebieden van Gevend Leiderschap en kunnen hun eigen leiderschapsstijl verder ontwikkelen richting een Gevend Leider en daarmee leidinggeven op een manier die past binnen de huidige werkomgeving.

Wij kunnen de Masterclass Gevend Leiderschap zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgen.

Duur Masterclass: 1 dagdeel of een volledige dag

WIJ WERKEN O.A. VOOR:

 

ruim 850.000

mensen getraind

waarvan 150.000

in Givability®

met 14

trainers

actief in 5

landen

Maak een feestje van je werk!
nl