23jaar

ONLINE LIVE TRAINEN MET LETSGOACTIVE

In de Covid-19 periode 2020-2021 hebben wij veel online trainingen mogen ontwikkelen en geven. Daarin hebben we een eigen unieke trainingsstijl ontwikkeld die zoveel mogelijk toch als een live training voelt. We hebben ontdekt dat we ook in online training geven goed zijn en willen deze mogelijkheid dan ook graag naast onze reguliere live trainingen blijven aanbieden. Geheel op maat zoals je van ons gewend bent. Nagenoeg alle trainingen kunnen we in een online-variant aanbieden. Ook een hybride training, waarbij we deels live en deels online trainen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Neem contact met jouw trainingsvraag, wij helpen je graag!

5 redenen om online te trainen met Letsgoactive training groep

 • Blijven leren, ook in ‘lockdown’ tijd!
 • Ervaren trainers met veel ervaring met online trainen
 • Unieke actieve manier van training geven
 • Gericht op maximaal leerresultaat
 • Interactief dus veel echt doen

Opname studio

Voor de uitvoering van onze online trainingen en webinars hebben wij in ons Training Office een studio gebouwd van waaruit wij de trainingen op de onze bekende actieve en interactieve wijze kunnen verzorgen. Geen trainer statisch achter een laptop, maar een werkwijze die de manier van live trainen benadert.

Interactief online

Wij kunnen de training via verschillende media verzorgen zoals Microsoft Teams, Blue Jeans en Zoom. Bij voorkeur gebruiken we Zoom omdat we daar technisch gezien de meeste middelen tot onze beschikking hebben. Je kunt daarbij o.a. denken aan het kunnen werken en oefenen van materie in kleine groepjes in Break-out rooms.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte kan per training verschillen. Wij hebben goede ervaringen met het verzorgen van interactieve online trainingen tot 35 deelnemers. Om echt effectief te trainen adviseren wij te werken in groepen van maximaal 12 deelnemers.Bij hybride trainingen is de maximale groepsgrootte 10 deelnemers en voor workshops is het aantal deelnemers online ongelimiteerd.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Naast ons uitgebreide aanbod aan trainingen op de site op het gebied van Gastvrijheid, Hospitality, Verkopen, Leiderschap, Leidinggeven en Samenwerken heb je wellicht specifieke wensen? Wij helpen je graag met een online of hybride training volledig op maat! Neem contact met ons op en wij maken graag een voorstel voor je.

Reacties van deelnemers

Yvonne:
“Goede uitleg. Goed gebruik gemaakt van Zoom. Nuttige informatie gedeeld.”

Maaike:
“Interessant, inspirerend, snel, vol passie” 

Jentien:
Goede en duidelijke uitleg. Leuke manier van interactie. Voor herhaling vatbaar om op deze manier trainingen te verzorgen”

Arriën:
Beter dan verwacht, leuke interactieve opzet!”

Lynette:
“Interessant. Het opent weer even mijn ogen iets verder dan gebruikelijk”

Fikiz:
“Zeer leuke training, inspirerend en duidelijk”

Marieke:
“Interessant, goed opgebouwd, duidelijk qua inhoud”

Nicolette:
“Ging super in op de 1,5 gastvrijheid”

Daarom Letsgoactive

 • Praktisch & resultaatgericht
 • Gedreven, ervaren trainers
 • Hoge intensiteit, veel dynamiek
 • Dé experts in Hospitality & Leiderschap
 • Al 23 jaar toonaangevend in Gastvrijheid
 • Ontwikkelaars van Givability® en Gevend Leiderschap

Maak een feestje van je werk!
nl