• ONLINE TRAININGEN & WORKSHOPS

    Blijf jezelf en je team ontwikkelen tijdens de crisis

Tijdens de Corona Crisis blijven wij je graag inspireren en helpen ontwikkelen. We hebben hiervoor speciaal een aantal online power trainingen en workshops voor je uitgewerkt. Het grootste deel zijn trainingen waar je individueel aan kunt deelnemen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om exclusief met jouw team aan mee te doen. Uiteraard is er veel meer mogelijk dus heb jij een andere wens, dan gaan we graag voor je aan de slag. Tot snel bij een van onze online trainingen.

Workshop ‘Verbinding maken’

Deze inspirerende workshop is en must voor iedereen die meer wil halen uit contactmomenten. Juist in deze tijd is het erg belangrijk dat we in verbinding blijven. Maar wist je dat we ook voor de crisis nauwelijks echt verbinding met elkaar maakten. We bleven vooral aan de oppervlakte. In deze workshop leer je hoe je (weer) echt verbinding maakt en wat het jou en de ander oplevert. Handig voor nu, maar vooral ook heel goed voor als je straks weer met anderen communiceert.

Workshop Feedback Geven

Al 15 jaar onze specialiteit, mensen zich welkom laten voelen bij jouw organisatie. In ieder organisatie is de manier waarop medewerkers klanten benaderen een cruciale factor in de beleving van de klant, gast of patiënt. Wij helpen je heel concreet het verschil te maken in en met jouw organisatie. We maken voor elke organisatie een training op maat: met praktische tips en tools die direct toepasbaar zijn.

Powertraining ‘Adviseren aan tafel’  (Horeca)

Wat onze verkooptrainingen zo speciaal en effectief maakt is de klantgerichte werkwijze die wij de deelnemers aan onze trainingen leren, gebaseerd op ons bekende Helpen-Principe. Wij bieden verkooptrainingen, een opleiding voor Sales professionals, effectieve trainingen voor binnen- en buitendienst ‘verkopers’. Onze verkooptrainingen leiden gegarandeerd tot blije(re) klanten, een substantieel beter verkoopresultaat en meer werkplezier.

Caring Leadership na Corona

Zoek je een training leidinggeven voor beginnende leidinggevenden of juist een training Leiderschap voor ervaren leidinggevenden, Letsgoactive biedt je een aantal effectieve trainingen en trainingstrajecten. Zo is er al een training van één dag oplopend tot een uitgebreid en inspirerend 6 daags trainingsprogramma. Op deze pagina vind je alle informatie.

Communicatie & persoonlijke effectiviteit

De basis van alles is communicatie. Letsgoactive biedt je communicatietrainingen op ieder gebied. Van je nu een training zoekt op het gebied van presenteren, timemanagement, beoordelen of omgaan met lastige situaties, aan telefoon, de balie, via de mail of persoonlijk onze communicatietrainers staan voor je klaar om jou verder te ontwikkelen. Waar mogen wij jou mee helpen?j

Teambuilding & Onderscheidend vermogen

Wij geloven dat effectieve stappen zetten met je team niet gebeurt in de modder maar door serieus met elkaar aan de slag te gaan. Daarop zijn onze succesvolle teambuilding programma’s gebaseerd. In een één- of tweedaags teambuilding programma begeleiden wij jouw team naar een hoger plan en het realiseren van jullie doelstellingen. Daarnaast helpen wij je met het vergroten van het onderscheidend vermogen van jouw organisatie.

Inspirerende Sprekers

Zoek je een inspirerende spreker op het gebied van Givability®, Visie of het beïnvloeden van gedrag? Letsgoactive heeft een aantal boeiende sprekers in huis die de toehoorders zullen prikkelen en inspireren. Mariëlle Willems en Jeff Dadema spreken regelmatig op grote en kleinere bijeenkomsten. Wij adviseren je graag.

BEL ONS: 079 - 323 82 62

APP ONS: 06 109 465 69

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Givability® & Hospitality
  • Sinds 2001 toonaangevend in Gastvrijheid
Maak een feestje van je werk!
en