23jaar

Inspirerende Spreker

Jeff Dadema verzorgt regelmatig seminars op het gebied van Hospitality, Givability®, Generatie Z, Klantbeleving en Leiderschap. Als grondlegger van Givability® spreekt hij vooral over de kracht van ‘geven’ op klanten, de organisatie en medewerkers en de leiderschapsstijl Gevend Leiderschap. Op inspirerende wijze met veel leuke praktische voorbeelden weet Jeff zijn publiek zeer te boeien. Zijn dynamische seminars variëren van 30 minuten tot 1,5 uur afhankelijk van het onderwerp en gewenste doel.

Inspirerende Keynotes van Jeff Dadema

Jeff Dadema is een ervaren spreker op congressen en symposia waaronder TEDx. Hij verzorgt verschillende seminars op het gebied van Givability®, de kracht van geven en de basis voor een onderscheidend goede klant-, gast- of patiëntbeleving en klantgericht beter en meer verkopen en Gevend Leiderschap, de mensgerichte leiderschapsstijl van nu. Ook geeft hij interactieve Seminars over het leidinggeven aan Generatie Z.

Op inspirerende wijze met veel leuke praktische voorbeelden en  weet Jeff zijn publiek zeer te boeien. Zijn dynamische seminars variëren van 30 minuten tot 1,5 uur afhankelijk van het onderwerp en gewenste doel. 

Onderwerpen waar Jeff over kan spreken:

  • Givability®
  • Gevend Leiderschap
  • Hospitality
  • Leidinggeven aan Generatie Z

Duur Keynotes en Seminars: 30 tot 90 minuten

WIJ WERKEN O.A. VOOR:

 
ruim 850.000

mensen getraind

waarvan 150.000

in Givability®

met 12

trainers

actief in 5

landen

Maak een feestje van je werk!
nl