23jaar

FRESH-UPS LIVE OF ONLINE

Je hebt met jouw team een training bij ons gevolgd en wilt de materie opfrissen of updaten? Je bedrijf of team heeft door de lock-down tijdelijk stilgelegen en je wilt de energie weer terug het team brengen? Of gewoon een jaarlijkse korte bijscholing op het gebied van gastvrijheid, leiderschap, verkopen of samenwerken? De FreshUps van Letsgoactive zijn precies hiervoor ontwikkeld. In een korte live training van 1 dagdeel tot een dag, of een Online training van 1,5 tot 3 uur zorgen we dat jouw teamleden weer helemaal bij en up to date zijn zijn qua kennis en vaardigheden. 

Maatwerk

Iedere FreshUp is maatwerk en wordt speciaal voor jouw team gemaakt. Dat betekent dus ook dat alles mogelijk is. Zo kunnen we alle onderwerpen uit een training terughalen of juist verdiepen op een specifiek onderwerp. We stemmen dit vooraf goed met je af.

Live of online

We kunnen live bij elkaar komen en online werken, het is maar net waar jullie de voorkeur aan geven. Ook bestaat de mogelijkheid een live training last minute om te zetten in een online training mochten de Covid-maatregelen daartoe aanleiding geven. Bij live trainingen werken we zolang we met Covid-19 te maken hebben volgens het Protocol Veilig Trainen.

Groepsgrootte

Voor Live trainingen gaan wij uit van een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers. Bestaat jouw team uit 11 mensen dan is 11 ook nog mogelijk. Groter niet want dan gaat het ten koste van de intensiteit. Onze FreshUps zijn net als onze reguliere trainingen heel intensief (en leuk)!

Voor online FreshUps kunnen we uiteraard met grote aantallen werken al heeft dat niet onze voorkeur. Ook bij een online training werken we zo intensief mogelijk en dat gaat nu eenmaal beter als de groep niet te groot is en alle deelnemers elkaar kunnen zien. Ook hier gaat onze voorkeur uit naar maximaal 10 deelnemers per groep.

Hoe kunnen we jou helpen?

Neem even contact met ons op dan adviseren wij je graag en werken een voorstel uit voor jouw FreshUp(s)!

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Hospitality & Leiderschap
  • Al 23 jaar toonaangevend in Gastvrijheid
  • Ontwikkelaars van Givability® en Gevend Leiderschap

Maak een feestje van je werk!
nl