23jaar

Bij Letsgoactive helpen wij je graag met een trainingsoplossing op maat. Of het nu gaat om de de mensen binnen je organisatie tot bloei te laten komen, te trainen in een specifieke manier van werken of communiceren, de ideale klantbeleving te realiseren of het onderscheidend vermogen van je organisatie te vergroten, wij hebben de experts in huis om je vraag te vertalen in een effectieve training of een resultaatgerichte workshop. Zoek je een inspirerende spreker, ook dan helpen wij je graag. Hieronder hebben we onze oplossingen voor je gerubriceerd. Kunnen wij je adviseren? Bel of mail ons, wij helpen je graag.

Givability® trainingen

De toplijn in Hospitality & Leiderschapstrainingen! Givability®, de kracht van geven, vormt de basis voor een onderscheidend goede klantbeleving, succesvolle teams en meer werkplezier! Het leidt tot organisaties waar het fijn werken is, de betrokkenheid van de mensen hoog is en waar klanten, gasten, bewoners of patiënten zich echt welkom voelen. Een Givability® training gaat verder en dieper en geeft resultaat!

Hospitality, Gastvrijheid & Gastheerschap

Al 15 jaar onze specialiteit, mensen zich welkom laten voelen bij jouw organisatie. In ieder organisatie is de manier waarop medewerkers klanten benaderen een cruciale factor in de beleving van de klant, gast of patiënt. Wij helpen je heel concreet het verschil te maken in en met jouw organisatie. We maken voor elke organisatie een training op maat: met praktische tips en tools die direct toepasbaar zijn.

Effectieve verkooptrainingen

Wat onze verkooptrainingen zo speciaal en effectief maakt is de klantgerichte werkwijze die wij de deelnemers aan onze trainingen leren, gebaseerd op ons bekende Helpen-Principe. Wij bieden verkooptrainingen, een opleiding voor Sales professionals, effectieve trainingen voor binnen- en buitendienst ‘verkopers’. Onze verkooptrainingen leiden gegarandeerd tot blije(re) klanten, een substantieel beter verkoopresultaat en meer werkplezier.

Leiderschap en leidinggeven

Zoek je een training leidinggeven voor beginnende leidinggevenden of juist een training Leiderschap voor ervaren leidinggevenden, Letsgoactive biedt je een aantal effectieve trainingen en trainingstrajecten. Zo is er al een training van één dag oplopend tot een uitgebreid en inspirerend 6 daags trainingsprogramma. Op deze pagina vind je alle informatie.

Communicatie & persoonlijke effectiviteit

De basis van alles is communicatie. Letsgoactive biedt je communicatietrainingen op ieder gebied. Van je nu een training zoekt op het gebied van presenteren, timemanagement, beoordelen of omgaan met lastige situaties, aan telefoon, de balie, via de mail of persoonlijk onze communicatietrainers staan voor je klaar om jou verder te ontwikkelen. Waar mogen wij jou mee helpen?j

Teambuilding & Onderscheidend vermogen

Wij geloven dat effectieve stappen zetten met je team niet gebeurt in de modder maar door serieus met elkaar aan de slag te gaan. Daarop zijn onze succesvolle teambuilding programma’s gebaseerd. In een één- of tweedaags teambuilding programma begeleiden wij jouw team naar een hoger plan en het realiseren van jullie doelstellingen. Daarnaast helpen wij je met het vergroten van het onderscheidend vermogen van jouw organisatie.

Inspirerende Sprekers

Zoek je een inspirerende spreker op het gebied van Givability®, Visie of het beïnvloeden van gedrag? Letsgoactive heeft een aantal boeiende sprekers in huis die de toehoorders zullen prikkelen en inspireren. Mariëlle Willems en Jeff Dadema spreken regelmatig op grote en kleinere bijeenkomsten. Wij adviseren je graag.

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Hospitality & Leiderschap
  • Al 23 jaar toonaangevend in Gastvrijheid
  • Ontwikkelaars van Givability® en Gevend Leiderschap
Maak een feestje van je werk!

nl