23jaar

Zoek je een inspirerende spreker op het gebied van Hospitality, Leiderschap of gedrag? Letsgoactive heeft een aantal goede sprekers in huis die de toehoorders zullen prikkelen en inspireren. Met name Jeff Dadema en Mariëlle Willems spreken regelmatig op congressen en kleinere bijeenkomsten. Wij adviseren je graag.

Jeff Dadema

Jeff verzorgt regelmatig seminars op het gebied van Hospitality, Givability®, Klantbeleving en Leiderschap. Als grondlegger van Givability® spreekt hij vooral over de kracht van ‘geven’ op klanten, de organisatie en medewerkers en de leiderschapsstijl Gevend Leiderschap. Op inspirerende wijze met veel leuke praktische voorbeelden weet Jeff zijn publiek zeer te boeien. Zijn dynamische seminars variëren van 30 minuten tot 1,5 uur afhankelijk van het onderwerp en gewenste doel.

Mariëlle Willems

Mariëlle verzorgt seminars op het gebied van Givability® en over gedrag-beïnvloeding. Zij is o.a. de bedenker van de ‘Sukkeltest’ en de uitdrukking ‘Blond en Blij’. Een boeiende spreker die de deelnemers op inspirerende wijze meeneemt in haar verhaal. Mariëlle geeft seminars variërend van 30 minuten tot 1,5 uur.

BEL ONS: 079 - 323 82 62

APP ONS: 06 109 465 69

Maak een feestje van je werk!
nl