23jaar

EFFECTIEVE HOSPITALITY TRAININGEN VOOR DE OUDERENZORG

Bij Letsgoactive ben je aan het juiste adres voor effectieve en inspirerende gastrvrijheidstrainingen voor de Ouderenzorg. Wij trainen in heel veel zorgorganisaties in heel Nederland en zijn bekend met de uitdagingen van de medewerkers. Of het nu om Zorgprofessionals gaat of om Facilitaire professionals, wij helpen je graag en goed. 

In de ouderenzorg hebben we te maken met bewoners en cliënten voor de dagbesteding. Bij bewoners zijn medewerkers feitelijk ’te gast’ bij de bewoner, dit zorgt voor een extra dimensie. Het de medewerkers die het verschil kunnen maken met hun gastvrijheid en hun eigen leiderschap. In onze Hospitality trainingen werken we aan een onderscheidend gastvrije en fijne leefomgeving voor bewoners, plek om te verblijven voor cliënten en om te werken voor de medewerkers. Ons unieke Givability® progrogramma en een mensgerichte, fijne en duidelijke communicatie zijn daarbij de belangrijkste factoren. 

Mocht je jouw training niet vinden, neem dan even contact met ons op, 079 323 82 62 of maak gebruik van het contactformulier. Wij zorgen altijd voor maatwerk!

WIJ WERKEN O.A. VOOR:

 
ruim 850.000

mensen getraind

waarvan 150.000

in Givability®

met 12

trainers

actief in 5

landen

Maak een feestje van je werk!
nl