23jaar

Welkom bij het Hospitality & Gastvrijheid trainingsbureau dat verder gaat waar anderen stoppen! Ons Givability® concept gaat uit van de kracht van geven, je geeft daarmee kleur aan je werk en je omgeving. Alleen het beste is goed genoeg, we halen de ‘leider’ in een ieder naar boven. Met Givability® zorg je actief voor blije klanten, gasten of patiënten, een optimaal resultaat, een collegiale werksfeer en enorm veel werkplezier. Wij bieden je verschillende mogelijkheden om met Givability® aan de slag te gaan in jouw organisatie of met jouw team. We adviseren je uiteraard graag! Op onze speciale Givability® pagina lees je alles over Givability®, klik hier

De Givability® Inspiratie Workshop

Deze inspiratie workshop laat jouw team kennismaken met de kracht van geven. Nadat wij je team meenemen in de wereld van ‘klantbeleving’ en hospitality/gastvrijheid maken jullie actief kennis met de 7 concrete principes. Hierbij gaan jullie ervaren, voelen en experimenteren. Het laatste deel van de workshop gaan we ‘spelen’ met praktijksituaties en oefenen met toepassen, of, samen de ultieme klant-, gast- of patiëntbeleving creëren met behulp van onze Puzzel van Gastvrijheid.

De Givability® Training

De training Givability® bestaat minimaal uit 2 dagen en maximaal uit 3 volledige dagen training, afhankelijk van doelstelling(en) en specifieke wensen. Je team maakt zich de 7 principes van Givability® eigen en we maken de leider wakker in ieder van jullie. Door iedere interne knop volledig op ‘geven’ te zetten realiseren we samen een onderscheidend goede en fijne klantbeleving, optimaliseren wij jullie resultaat en werkplezier en optimaliseren wij de samenwerking binnen jullie team!

Organisatiebreed Givability® Cultuurprogramma

Wil je organisatiebreed met Givability® aan de slag en een ‘gevende gastvrije organisatiecultuur’ binnen jouw organisatie realiseren? We maken een cultuur programma geheel op maat voor jouw organisatie. Onze cultuurprogramma’s beginnen bij het definiëren van het Hospitality-DNA. We trainen alle medewerkers in de 7 Givability® principes en de leidinggevenden in Gevend Leiderschap.

Training Gevend Leiderschap

Vanuit de Givability® gedachte hebben wij een krachtige nieuwe leiderschapsstijl ontwikkeld: ‘Gevend Leiderschap’ (Caring Leadership). Gevend Leiderschap kenmerkt zich door het laten groeien en tot bloei laten komen van iedere individuele medewerker. Je leert een omgeving te creëren waarin medewerkers initiatief en verantwoordelijkheid durven en willen nemen. De stijl gaat uit van de 6 belangrijke aandachtsgebieden. Een 2-daagse training die leidt tot meer waardering, een beter resultaat en betrokken medewerkers.

Masterclass Gevend Leiderschap

Wil jij je team van leidinggevenden bijscholen en inspiratie op laten doen op het gebied van leidinggeven en leiderschap dan bieden wij je nu een exclusieve Masterclass Gevend Leiderschap. Gevend Leiderschap is de nieuwe leiderschapsstijl die werkt vanuit de Givability® filosofie. Jullie doen nieuwe inzichten op en krijgen concrete handvatten om jullie eigen manier van leidinggeven effectiever en succesvoller te laten zijn en zowel de betrokkenheid als het werkplezier van de medewerkers te vergroten.

Heb je een vraag over Givability® trainingen?

Heb je een vraag over de mogelijkheden Givability® te trainen in jouw organisatie? Neem even contact met ons op want wij helpen je graag. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe trainingen voor onze relaties. Op basis van jouw vraag maken wij graag een voorstel op maat voor jouw team. Wij helpen je graag en goed!

Maak een feestje van je werk!
nl