• GIVABILITY® TRAININGEN

    Onderscheidend gastvrij, een beter resultaat en meer werkplezier!

Durf jij met jouw team of organisatie echt onderscheidend te zijn in Hospitality? Givability® is ons exclusieve programma dat leidt tot onderscheidend goede klantbeleving een gastvrije cultuur en meer werkplezier voor alle medewerkers. Givability® gaat uit van de kracht van geven, je geeft daarmee kleur aan je werk en je omgeving. Alleen het beste is goed genoeg, we halen de ‘leider’ in een ieder naar boven. Met Givability® zorg je actief voor blije klanten, een optimaal resultaat, een collegiale werksfeer en enorm veel. werkplezier. Wij bieden je verschillende mogelijkheden om met Givability® aan de slag te gaan in jouw organisatie. We adviseren je uiteraard graag!

Op onze speciale Givability pagina lees je alles over Givability, klik hier

De Givability® training

De training Givability® bestaat minimaal uit 2 dagen en maximaal uit 3 volledige dagen training, afhankelijk van doelstelling(en) en specifieke wensen. Je team maakt zich de 7 principes van Givability® eigen en we maken de leider wakker in ieder van jullie. Door iedere interne knop volledig op ‘geven’ te zetten realiseren we samen een onderscheidend goede en fijne klantbeleving, optimaliseren wij jullie resultaat en wordt het werk voor een ieder nog leuker om te doen. Onze slogan is niet voor niets ‘Maak een feestje van je werk!’

Givability® Expert training

Wordt een echte Givability® expert en zorg actief voor het bewaken en uitbouwen van de ‘gevende organisatiecultuur’ binnen jouw organisatie Met de Expert training halen we werkelijk alles uit het geven. We maken het programma geheel op maat voor jouw organisatie of team. De deelnemers worden echte specialisten en motivators binnen de organisatie. Zij zijn in staat anderen, bijvoorbeeld nieuwe medewerkers te begeleiden en coachen in Givability® en zelfstandig eenvoudige workshops te verzorgen.

Givability® Principe-Training

Wil je verdiepen in één of meer van de 7 principes, dat kan! Wij bieden wij je graag een Givability® Principe Training waarbij we met één van de principes aan de slag gaan. Zo kun je natuurlijk ook je eigen Givability® traject geheel naar wens samenstellen en de 7 principes in een periode van 6 maanden tot 2 jaar trainen. Wij adviseren je natuurlijk graag.

Training Gevend Leiderschap

Vanuit de Givability® gedachte hebben wij een krachtige nieuwe leiderschapsstijl ontwikkeld: ‘Gevend Leiderschap’. Gevend Leiderschap kenmerkt zich door het laten groeien en tot bloei komen van iedere individuele medewerker. Je leert een omgeving te creëren waarin medewerkers initiatief en verantwoordelijkheid durven en willen nemen. De stijl gaat uit van de 7 principes van Givability® toegepast vanuit jouw rol als leider binnen de organisatie en het team. Een training die leidt tot meer waardering, een beter resultaat en betrokken medewerkers.

Heb je een vraag over Givability® trainingen?

Heb je een vraag over de mogelijkheden Givability® te trainen in jouw organisatie? Neem even contact met ons op want wij helpen je graag. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe trainingen voor onze relaties. Op basis van jouw vraag maken wij graag een voorstel op maat voor jouw team. Rechts op deze pagina vind je hoe je ons kunt bereiken of zorgen dat wij contact met jou opnemen.

Ik adviseer je graag!

jeff dadema foto

Jeff Dadema

 

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Givability® & Hospitality
  • Sinds 2001 toonaangevend in Gastvrijheid
Maak een feestje van je werk!