• GIVABILITY® TRAININGEN

Welkom op de Givability® overzichtspagina. Givability®, de kunst van het geven, is ons exclusieve programma dat leidt tot onderscheidend goede gastvrijheid, Hospitality en Inspirerend Leiderschap. Met Givability® geef je kleur aan je werk en je omgeving. Met Givability® zorg je actief voor blije klanten, een optimaal resultaat, een collegiale werksfeer en enorm veel werkplezier. Alleen het beste is goed genoeg, we halen de ‘leider’ in je naar boven. Wij bieden je verschillende mogelijkheden om Givability® te trainen in jouw organisatie. We adviseren je graag jouw Givability® training helemaal passend te ontwerpen. 

Givability® Inspiratieworkshop 

Je team of organisatie kort en krachtig kennis laten maken met Givability® en de eerste stappen zetten op weg naar een ‘gevende organisatie’ of een ‘gevend team’. Dit doe je met deze inspirerende workshop vol doen en ervaren. Centraal in de workshop staan de 7 concrete principes van Givability®. Met Givability® maak je het verschil in jouw organisatie naar zowel klanten, gasten, patiënten, maar ook naar collega’s en als leidinggevende naar je team.

Basistraining Givability®

In de basistraining Givability® leert jouw team de kunst van het geven en halen we de ‘leider’ in een ieder naar boven. We geven samen inhoud aan de 7 principes Givability®. Gebaseerd op jullie organisatie en het werk van de deelnemers. We nemen belemmeringen weg werken aan de groeimogelijkheden van de deelnemers. We leggen de basis voor een gevende organisatie waarin het bijzonder fijn (samen)werken is en waar gasten, klanten of patiënten zich prettig en welkom voelen. Werken was nog nooit zo leuk!

Givability® Advanced Training 

Als opvolger van de Givability® basistraining is er een inspirerende verdiepingstraining op het gebied van de 7 principes. In deze training leren de deelnemers nog meer over zichzelf en hoe zij zelf hun wereld en vooral hun werk actief kleur kunnen geven. Wanneer iedereen binnen je organisatie zowel de basistraining als de Advanced training heeft gevolgd wordt een gevende cultuur niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar in de organisatie. Een training die werken voorgoed in een ander perspectief plaatst.

Givability® Ambassador training

Wordt een echte Givability® expert en zorg actief voor het bewaken en uitbouwen van de ‘gevende organisatiecultuur’ binnen jouw organisatie Met de Ambassador training halen we werkelijk alles uit het geven. We maken het programma geheel op maat voor jouw organisatie of team. De deelnemers worden echte gevende ‘leiders’ binnen de organisatie. Zij zijn in staat anderen, bijvoorbeeld nieuwe medewerkers te begeleiden en coachen in Givability®. Een waanzinnig mooie reis die je niet wilt missen.

Givability® Principe-Training

Wil je verdiepen in één of meer van de 7 principes, dat kan! Wij bieden wij je graag een Givability® Principe Training waarbij we met één van de principes aan de slag gaan. Zo kun je natuurlijk ook je eigen Givability® traject geheel naar wens samenstellen en de 7 principes in een periode van 6 maanden tot 2 jaar trainen. Wij adviseren je natuurlijk graag.

Training Gevend Leiderschap

Specifiek voor wie vanuit de Givability® gedachte wil leidinggeven is er nu een krachtige nieuwe leiderschapsstijl, ‘Gevend Leiderschap’. Gevend Leiderschap kenmerkt zich door initiatief en verantwoordelijkheid nemen in het laten groeien en tot bloei komen van iedere individuele medewerker. De stijl gaat uit van de 7 principes van Givability® toegepast vanuit jouw rol als leider binnen de organisatie of het team. Je leert wat het inhoudt een ‘gevend leider’ te zijn.

Heb je een vraag over Givability® trainingen?

Heb je een vraag over de mogelijkheden Givability® te trainen in jouw organisatie? Neem even contact met ons op want wij helpen je graag. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe trainingen voor onze relaties. Op basis van jouw vraag maken wij graag een voorstel op maat voor jouw team. Rechts op deze pagina vind je hoe je ons kunt bereiken of zorgen dat wij contact met jou opnemen.

Ik adviseer je graag!

jeff dadema foto

Jeff Dadema

 

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Givability® & Hospitality
  • Sinds 2001 toonaangevend in Gastheerschap

Maak een feestje van je werk!