De basis van alles is communicatie. Letsgoactive biedt je communicatietrainingen op ieder gebied. Of je nu een training zoekt op het gebied van presenteren, timemanagement, beoordelen of omgaan met lastige situaties (aan telefoon, de balie, via de mail of persoonlijk) onze communicatietrainers staan voor je klaar om jou verder te ontwikkelen. Waar mogen wij jou mee helpen?

Training overtuigend presenteren

Speciaal voor wie binnen jouw organisatie regelmatig presentaties geeft bieden wij deze effectieve training ‘overtuigend presenteren’. Je leert een goede presentatie maken die aanspreekt en overtuigt. Zo leer je hoe je staat en spreekt, hoe je de interactie met het publiek doet en hen op het puntje van de stoel laten zitten. Hoe je audiovisuele middelen optimaal inzet en uiteraard oefen je concreet met presenteren.

Training Feedback geven & reflecteren

Wil je met je team vooral aan de slag met feedback geven en het (positief) beïnvloeden van gedrag? Dan beantwoord deze training volledig aan je wensen. In een intensieve training van één volledige dag gaan we werken aan het aanspreken op gedrag en het positief beïnvloeden van gedrag. We doen dit o.a. met de Roos van Leary. Een training vol doen, ervaren en voelen.

Beoordelen & functioneringsgesprekken voeren

Gemotiveerde medewerkers zijn de spil van iedere organisatie. In jaarlijkse evaluaties met medewerkers wordt het functioneren besproken en en afspraken gemaakt voor een volgende periode. Het belang van deze gesprekken is groot. Het enthousiasme om de gesprekken te voeren vaak veel minder groot. Deze training geeft jullie als leidinggevenden handvatten om met (meer) zelfvertrouwen deze gesprekken te voeren. Uiteraard gebaseerd op jullie formulieren of systeem.

Training Ken en herken gedrag

Je team, je collega’s, daar werk je veel mee samen, soms goed, soms minder goed. In deze praktische en enerverende workshop krijgen de deelnemer inzicht in welke type mensen in hun team zitten aan de hand van het model ‘The Big Nine’ – gebaseerd op de 9 Enneatypen. The Big Nine helpt jullie effectiever te communiceren met elkaar en anderen.

Timemangement – No time to waste!

Tijd wordt steeds schaarser en we beschikken inmiddels over zoveel communicatiemiddelen dat het steeds lastiger wordt om je tijd goed en effectief te blijven ‘managen’. Bovendien lijkt het wel of er steeds meer werk bijkomt en mensen steeds meer van je willen. In deze training word en de deelnemers zich bewust van alle factoren die hen ‘storen’ om taken goed uit te voeren. Naast inzicht oefenen we ook met de praktische kant van timemanagement. Een training die geen waste of time is!

Omgaan met klachten & lastige situaties

Lontjes worden steeds korter en medewerkers krijgen te maken met klachten en andere lastige situaties tot en met onbeschofte mensen aan toe. De negatieve ervaring is er, daar kan niets aan veranderd worden. Hoe het afloopt kunnen we beïnvloeden: de medewerker maakt het verschil! In deze training leren de deelnemers om m.b.v. de Roos van Leary en ‘de Raket van Boze emoties’, gesprekken zo vorm te geven dat ze aan de ‘samen-kant’ plaatsvinden. Een training die inzicht en praktische handvatten geeft om iedere lastige situatie de baas te kunnen.

Heb je een andere vraag?

Neem even contact met ons op want wij helpen je graag. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe trainingen voor onze relaties. Op basis van jouw vraag maken wij graag een voorstel op maat voor jouw team. Rechts op deze pagina vind je hoe je ons kunt bereiken of zorgen dat wij contact met jou opnemen.

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Hospitality & Leiderschap
  • Al 22 jaar toonaangevend in Gastvrijheid
  • Ontwikkelaars van Givability® en Gevend Leiderschap
Maak een feestje van je werk!

nl