23jaar

In iedere zorgorganisatie is gastvrijheid van groot belang, mensen zich oprecht welkom laten voelen. In alle vormen van zorg, of het nu om Ouderenzorg gaat, Verpleegzorg, Ziekenhuiszorg of  Poliklinische zorg, trainen wij medewerkers en leidinggevenden. Ons unieke Givability® concept en een mensgerichte, duidelijke communicatie zijn daarbij de belangrijkste factoren. Mensen willen oprechte aandacht, duidelijkheid en vooral goed geholpen worden.

Gastvrijheid in de ouderenzorg

Hoe kun je oprecht verbinding maken en daarmee de ervaring van de ander overtreffen? We gaan aan de slag met aandacht geven en ècht verbinding maken met bewoners of cliënten. Dit doen we onder andere met behulp van de 7 principes van Givability®, kunst van het ‘geven’ en ons bekende Helpen-Principe: datgene te doen in communicatie en aandacht waardoor je de verwachtingen overtreft en je bewoners en bezoekers zich echt fijn laat voelen.

Hospitality in het ziekenhuis, een kliniek en de zorgpraktijk

Niemand komt graag in het ziekenhuis of kliniek, maar soms moeten we er toch zijn. Hoe fijn is het dan om door de medewerkers, zowel service medewerkers, facilitaire medewerkers als zorg medewerkers op een fijne manier te worden ontvangen en behandeld. Zodanig dat je je welkom voelt en je vrij voelt vragen te stellen. Communicatie die maakt dat je je meer op je gemak voelt en het duidelijk is hoe het werkt en wat er van je verwacht wordt. Aardig zijn en goed helpen staan in de training centraal.

Hospitality & gastvrijheid in Facilitaire dienstverlening

Werk je in de receptie, beveiliging, ICT, gebouwenbeheer, catering of schoonmaak? Dan is naast je vakkennis ook mensenkennis heel belangrijk. Laat daarom in al je gesprekken gastgerichtheid doorklinken. Onze trainers begeleiden je daar graag bij. Je krijgt onze kennis in het naar een hoger plan brengen van jouw facilitaire organisatie. Of leer onze ervaring toe te passen om je medewerkers als één gastgericht team laten functioneren. Hospitality is waar het allemaal om draait.

Training effectief & motiverend leidinggeven

Je geeft leiding aan een team en dat is niet altijd eenvoudig. Je wilt je team laten groeien en samen werken aan een beter resultaat. Hoe doe je dat? Hoe motiveer en stimuleer je ontwikkel je je teamleden tot hogere prestaties? Hoe houd je de kwaliteit blijvend op een hoog niveau. Deze training van twee keer een dagdeel of één dag is een sterke basis voor iedere leidinggevenden. Het programma kan, afhankelijk van je wensen, op verschillende manieren worden ingevuld.

Training Gevend Leiderschap (Empathisch Leiderschap)

Zoek je een training voor een team van ervaren leidinggevenden dan is dit de training die aan je wensen voldoet. Vanuit de Givability® gedachte hebben wij een krachtige nieuwe leiderschapsstijl ontwikkeld: ‘Gevend Leiderschap’. Gevend Leiderschap kenmerkt zich door het laten groeien en tot bloei laten komen van iedere individuele medewerker. Je leert een omgeving te creëren waarin het vertrouwen hoog is medewerkers initiatief en verantwoordelijkheid durven en willen nemen. De stijl gaat uit van de 7 principes van Givability® toegepast vanuit jouw rol als leider binnen de organisatie en het team. Een training die leidt tot meer waardering, een beter resultaat en betrokken medewerkers.

Training feedback geven & gedrag beïnvloeden

Leer beter en effectiever feedback geven en het gedrag van anderen positief te beïnvloeden. Op welke manier bereik je dat de ander bewust wordt van zijn/haar (ongewenste) gedrag? Dat hij/zij begrijpt welk effect dat heeft? Welke invloed heeft jouw communicatie daarop? Hoe krijg jij iemand in beweging? De in de training aangereikte handvatten maken je communicatief sterker en vergroten de kans aanzienlijk dat de ander het ongewenste gedrag daadwerkelijk verbetert.

Heb je een andere vraag?

Neem even contact met ons op want wij helpen je graag. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe trainingen voor onze relaties. Op basis van jouw vraag maken wij graag een voorstel op maat voor jouw team. Rechts op deze pagina vind je hoe je ons kunt bereiken of zorgen dat wij contact met jou opnemen.

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Hospitality & Leiderschap
  • Al 23 jaar toonaangevend in Gastvrijheid
  • Ontwikkelaars van Givability® en Gevend Leiderschap

Maak een feestje van je werk!
nl