23jaar

Zoek je een praktische, effectieve training voor beginnende of juist ervaren leidinggevenden?

Letsgoactive biedt je verschillende inspirerende trainingen Leidinggeven en Leiderschap op ieder niveau. Wij staan bij Letsgoactive voor een hedendaagse mensgerichte manier van leidinggeven.

Vanuit onze wortels in de hospitality en gastvrijheid wereld ontwikkelden wij onze Givability® filosofie met de met de effectieve leiderschapsstijl Gevend Leiderschap. Op deze pagina vind je een overzicht van de leiderschapstrainingen voor leidinggevenden. Er is al een training van één dag met de mogelijkheid van een tweede en derde dag. 

Wil je meer leiderschap bij alle medewerkers ontwikkelen? Kijk dan eens bij onze Givability® trainingen.

Training Effectief & Motiverend leidinggeven I

Je geeft leiding aan een team en dat is niet altijd eenvoudig. Je wilt je team laten groeien en samen werken aan een beter resultaat. Hoe doe je dat? Hoe motiveer en stimuleer je ontwikkel je je teamleden tot hogere prestaties? Hoe houd je de kwaliteit blijvend op een hoog niveau. Deze training van twee keer een dagdeel of één dag is een sterke basis voor iedere leidinggevenden. Het programma kan, afhankelijk van je wensen, op verschillende manieren worden ingevuld.

Training Effectief & Motiverend leidinggeven II

Hebben jullie Effectief & Motiverend Leidinggeven I gedaan en willen jullie graag verder werken aan jullie manier van leidinggeven? Dan is er deze training Effectief & Motiverend Leidinggeven II. Uiteraard halen we interactief terug wat we in I hebben gedaan en gaan vervolgens met nieuwe onderwerpen aan de slag. Zo leren jullie in deze training hoe je medewerkers op een sterke wijze coacht, werken jullie aan je persoonlijke visie waarmee je impact maakt en je team in beweging krijgt. Een krachtige opvolging van Effectief & Motiverend Leidinggeven I.

Training Effectief & Motiverend leidinggeven III

Na Effectief & Motiverend Leidinggeven I en II is er deze derde trainingsdag. Ook hier maken we weer een combinatie van Gevend Leiderschap en praktisch leidinggeven. Er wordt normaals geoefend met een aantal thema’s uit de eerste 2 trainingen. We gaan met groepsdynamica en teamvorming aan de slag en jullie leren o.a. hoe je een sterk en gemotiveerd team creëert. na dag I en II een must om het drieluik compleet te maken!

Training Gevend Leiderschap

Vanuit de Givability® gedachte hebben wij een krachtige leiderschapsstijl ontwikkeld: ‘Gevend Leiderschap’. Gevend Leiderschap kenmerkt zich door het laten groeien en tot bloei laten komen van iedere individuele medewerker. Je leert een omgeving te creëren waarin het vertrouwen hoog is medewerkers initiatief en verantwoordelijkheid durven en willen nemen. De stijl gaat uit van de 7 principes van Givability® toegepast vanuit jouw rol als leider binnen de organisatie en het team. Een training die leidt tot meer waardering, een beter resultaat en betrokken medewerkers.

Masterclass Gevend Leiderschap

Met de ervaren leidinggevenden uit jouw organisatie werken aan een ‘gevende’ cultuur en manier van leidinggeven? Deze masterclass is de perfecte manier om actief kennis te maken met Gevend Leiderschap, de effectieve leiderschapsstijl gebaseerd op onze bekende Givability® filosofie. Leiderschap gericht op het laten groeien van medewerkers binnen het team en de organisatie. De leiderschapsstijl die jullie als leidinggevenden meer slagkracht geeft. Een exclusief programma voor ervaren leidinggevenden.

Dagelijks je team trainen in 5-minuten

Dé tool die wij gebruiken om hetgeen wij trainen verder te laten groeien na een training. Deze unieke trainingsvorm is nu ook los als training mogelijk. In twee keer een dagdeel trainen wij jouw team van leidinggevenden in het dagelijks verzorgen van een effectieve 5 minuten training aan hun team. Iedere dag wordt een succesvolle dag met deze managementtool.

Heb je een andere vraag?

Neem even contact met ons op want wij helpen je graag. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe trainingen voor onze relaties. Op basis van jouw vraag maken wij graag een voorstel op maat voor jouw team. Rechts op deze pagina vind je hoe je ons kunt bereiken of zorgen dat wij contact met jou opnemen.

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Hospitality & Leiderschap
  • Al 23 jaar toonaangevend in Gastvrijheid
  • Ontwikkelaars van Givability® en Gevend Leiderschap
Maak een feestje van je werk!

nl