Zoek je een effectieve training voor beginnende of juist ervaren leidinggevenden? Of wil je met Leiderschap aan de slag? Letsgoactive biedt je verschillende inspirerende trainingen leidinggeven en Leiderschap op ieder niveau. Wij staan bij Letsgoactive voor een hedendaagse gevende manier van leidinggeven. Op deze pagina vind je een overzicht van de leiderschapstrainingen voor leidinggevenden. Er is al een training van één dag oplopend tot een uitgebreid en inspirerend 6 daags trainingsprogramma. Wil je meer leiderschap bij alle medewerkers ontwikkelen? Kijk dan eens bij onze Givability® trainingen.

Training effectief & motiverend leidinggeven

Je geeft leiding aan een team en dat is niet altijd eenvoudig. Je wilt je team laten groeien en samen werken aan een beter resultaat. Hoe doe je dat? Hoe motiveer en stimuleer je ontwikkel je je teamleden tot hogere prestaties? Hoe houd je de kwaliteit blijvend op een hoog niveau. Deze training van twee keer een dagdeel of één dag is een sterke basis voor iedere leidinggevenden. Het programma kan, afhankelijk van je wensen, op verschillende manieren worden ingevuld.

Training Gevend (Empathisch) Leiderschap

Vanuit de Givability® gedachte hebben wij een krachtige nieuwe leiderschapsstijl ontwikkeld: ‘Gevend Leiderschap’. Gevend Leiderschap kenmerkt zich door het laten groeien en tot bloei laten komen van iedere individuele medewerker. Je leert een omgeving te creëren waarin het vertrouwen hoog is medewerkers initiatief en verantwoordelijkheid durven en willen nemen. De stijl gaat uit van de 7 principes van Givability® toegepast vanuit jouw rol als leider binnen de organisatie en het team. Een training die leidt tot meer waardering, een beter resultaat en betrokken medewerkers.

6 Daagse Leiderschapstraining – ‘How to be a great leader’

Een uitgebreide 6 daagse leiderschapstraining (3 x 2 dagen) verspreid over een half jaar tot een jaar. In de training komen zowel leidinggeven als Leiderschap uitgebreid aan bod. De deelnemers werken aan zichzelf, ook buiten de trainingsdagen om. Wij bieden deze training in-company aan. Een grondig traject met veel aandacht voor de individuele groei van iedere deelnemer.

Training feedback geven & gedrag beïnvloeden

Leer beter en effectiever feedback geven en het gedrag van anderen positief te beïnvloeden. Op welke manier bereik je dat de ander bewust wordt van zijn/haar (ongewenste) gedrag? Dat hij/zij begrijpt welk effect dat heeft? Welke invloed heeft jouw communicatie daarop? Hoe krijg jij iemand in beweging? De in de training aangereikte handvatten maken je communicatief sterker en vergroten de kans aanzienlijk dat de ander het ongewenste gedrag daadwerkelijk verbetert.

Training coachen voor leidinggevenden

Tweedaagse training coachen van medewerkers. Coachen is de ander helpen zichzelf te verbeteren. Coachen vergt tijd en geduld. Jullie leren de basisprincipes van coachen en de gesprekstechnieken om op een effectieve wijze medewerkers te coachen.

Dagelijks je team trainen in 5-minuten

Dé tool die wij gebruiken om hetgeen wij trainen verder te laten groeien na een training. Deze unieke trainingsvorm is nu ook los als training mogelijk. In twee keer een dagdeel trainen wij jouw team van leidinggevenden in het dagelijks verzorgen van een effectieve 5 minuten training aan hun team. Iedere dag wordt een succesvolle dag met deze managementtool.

Heb je een andere vraag?

Neem even contact met ons op want wij helpen je graag. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe trainingen voor onze relaties. Op basis van jouw vraag maken wij graag een voorstel op maat voor jouw team. Rechts op deze pagina vind je hoe je ons kunt bereiken of zorgen dat wij contact met jou opnemen.

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Hospitality & Leiderschap
  • Al 20 jaar toonaangevend in Gastvrijheid
  • Ontwikkelaars van Givability®
Maak een feestje van je werk!

nl