23jaar

MARIËLLE WILLEMS

Mariëlle verzorgt seminars op het gebied van Givability®, de kracht van het geven en de basis voor goed Gastheerschap en Hospitality in iedere organisatie. Daarnaast spreekt zij regelmatig over gedrag-beïnvloeding. Zij is o.a. de bedenker van de ‘Sukkeltest’ en haar boek verschijnt later dit jaar! Een boeiende spreker die de deelnemers op inspirerende wijze meeneemt in het onderwerp en waar zij nog lang positief over zullen praten.

Seminars & Masterclasses van Mariëlle Willems:

1. Givability®, de kracht van geven

Een seminar dat de toehoorders meeneemt in de wereld van Gastheerschap en Hospitality. Hoe geef je kleur aan de wereld om je heen? Hoe geef je kleur aan je werk? Wat maakt dat mensen zich echt welkom voelen bij jouw organisatie? Hoe maak je het verschil met anderen? Het seminar geeft op inspirerende wijze antwoord op deze vragen. Met de 7 principes van Givability® dé manier om een onderscheidend goede klantbeleving te realiseren en tegelijkertijd het werkplezier aanzienlijk te vergroten. Een seminar met uiteraard met veel voorbeelden en mogelijkheden. Een onderwerp waar iedereen blij van wordt. Na het bijwonen van dit seminar zal voor de deelnemers niets meer hetzelfde zijn.

2. Het ‘leer toch eens communiceren’ Seminar

Heb je het seminar van Mariëlle Willems op Management Support Live bijgewoond en wil je meer leren over gedrag beïnvloeding en de Roos van Leary? Mariëlle verzorgt met veel plezier een seminar of een unieke 2,5 uur durende masterclass. Je krijgt inzicht in hoe gedrag en communicatie het gedrag van de ander beïnvloeden en hoe je daar je voordeel mee kunt doen. En natuurlijk hoe spreek je iemand aan op zijn of haar gedrag? Een bijzonder interessant seminar voor iedereen in een leidinggevende positie of wie veel met klanten en collega’s werkt.

Ieder seminar stemmen wij vooraf af en maken we op maat voor de doelgroep.

Aanpassingsmogelijkheden

Seminars en Masterclasses maken wij geheel op maat voor iedere doelgroep en organisatie.

In welke talen kunnen wij Seminars en Masterclasses geven

  • Nederlands
  • Engels

Duur van Seminar of Masterclass

Wij verzorgen seminars vanaf 30 minuten tot 1,5 uur. Voor Masterclasses kun je uitgaan van 2,5 tot 3,5 uur. Uiteraard stemmen wij de tijd met je af.

Waar heeft Mariëlle o.a. recentelijk gesproken:

Maak een feestje van je werk!
nl