23jaar

JEFF DADEMA

Jeff Dadema is een ervaren spreker op congressen en symposia waaronder TEDx. Hij verzorgt verschillende seminars op het gebied van Givability® en Visie, de kracht van geven en de basis voor een onderscheidend goede klant-, gast- of patiënt beleving en klantgericht beter en meer verkopen. Op inspirerende wijze met veel leuke praktische voorbeelden en  weet Jeff zijn publiek zeer te boeien. Zijn dynamische seminars variëren van 30 minuten tot 1,5 uur afhankelijk van het onderwerp en gewenste doel. 

Seminars & Masterclasses van Jeff Dadema:

1. Givability®, de kracht van geven – Voor een onderscheidend goede gastvrijheidsbeleving

Een seminar dat de toehoorders meeneemt in de wereld van Hospitality en Leiderschap. Hoe geef je kleur aan de wereld om je heen? Hoe geef je kleur aan je werk? Wat maakt dat mensen zich echt welkom voelen bij jouw organisatie? Hoe maak je het verschil met anderen? Het seminar geeft op inspirerende wijze antwoord op deze vragen. Met de 7 principes van Givability® dé manier om een onderscheidend goede klantbeleving te realiseren en tegelijkertijd het werkplezier aanzienlijk te vergroten. Een seminar met uiteraard met veel voorbeelden en mogelijkheden. Een onderwerp waar iedereen blij van wordt. Na het bijwonen van dit seminar zal voor de deelnemers niets meer hetzelfde zijn.

2. Groei door Visie

Ondernemen is vooruitzien en kansen creëren. Jeff neemt je tijdens zijn seminar mee in de wereld van visie. Je krijgt inzicht in wat visie inhoudt en wat het belang is van het ontwikkelen en blijven ontwikkelen van zowel je persoonlijke visie en je bedrijfsvisie. Maar vooral hoe je deze inspirerende visie ontwikkelt. Alleen wanneer je een overtuigende visie hebt kun je klanten én medewerkers inspireren en aan je binden. Tijdens het seminar zul je jouw eigen visie (her)ontdekken of verder aanscherpen met als resultaat een sterker onderscheidend vermogen voor je onderneming en een krachtiger verhaal naar je klanten, gasten of patiënten. Een seminar dat leidt tot meer onderscheidend vermogen en bevlogen medewerkers.

3. Nooit meer concurrentie – Retail seminar

Een seminar speciaal voor de retail. Hoe maak je nu echt het verschil met jouw winkel? In een boeiend seminar van 60 minuten neemt Jeff Dadema de toehoorders mee in de beleving van klanten in de winkel en geeft hij antwoord op de vraag hoe je het verschil kunt maken met andere soortgelijke winkels. Met veel sprekende voorbeelden en vooral heel veel tips gaan de deelnemers geïnspireerd naar huis en de volgende dag direct aan de slag met hun eigen winkel.

Duur van Seminar of Masterclass

Wij verzorgen seminars vanaf 30 minuten tot 1,5 uur. Voor Masterclasses kun je uitgaan van 2,5 tot 3,5 uur. Uiteraard stemmen wij de tijd met je af.

Jeff kan in de volgende talen een seminar geven:

  • Nederlands
  • Engels

Meer informatie of het boeken van een spreker?

Seminars en Masterclasses maken wij geheel op maat voor iedere doelgroep en organisatie. Voor meer informatie over onze sprekers of het boeken van een spreker, neem je contact met ons op, 079 323 82 62 of gebruik je het contactformulier op de site.

Waar heeft Jeff recentelijk gesproken:

Maak een feestje van je werk!
nl