• INSPIRERENDE SPREKERS

Zoek je een inspirerende spreker op het gebied van Givability®, Hospitality en Klantgerichtheid, visie of het beïnvloeden van gedrag? Letsgoactive heeft een aantal goede sprekers in huis die de toehoorders zullen prikkelen en inspireren. Jeff Dadema en Mariëlle Willems spreken regelmatig op grote en kleinere congressen en bijeenkomsten. Uiteraard bieden wij naast onze trainingen en masterclasses ook een boeiende seminar over Givabilty®. Wij adviseren je graag.

Jeff Dadema

Jeff is een ervaren spreker. Met passie en bezieling is hij in staat zijn publiek van begin tot eind te boeien met onderwerpen op het gebied van Givability®, Caring Leadership en verkopen. Hij spreekt op inspirerende wijze met veel leuke praktische voorbeelden. Zijn dynamische seminars variëren van 30 minuten tot 1,5 uur afhankelijk van het onderwerp en gewenste doel.

Mariëlle Willems

Mariëlle verzorgt seminars op het gebied van Givability®, de kracht van het geven en de basis voor goed Gastheerschap en Hospitality in iedere organisatie. Daarnaast spreekt zij regelmatig over gedrag-beïnvloeding. Zij is o.a. de bedenker van de ‘Sukkeltest’! Een boeiende spreker die de deelnemers op inspirerende wijze meeneemt.

BEL ONS: 079 - 323 82 62

APP ONS: 06 109 465 69

Maak een feestje van je werk!
nl