• INSPIRERENDE SPREKERS

Zoek je een inspirerende spreker op het gebied van Hospitality en Klantgerichtheid, visie of het beïnvloeden van gedrag? Letsgoactive heeft een aantal goede sprekers in huis die de toehoorders zullen prikkelen en inspireren. Mariëlle Willems en Jeff Dadema spreken regelmatig op grote en kleinere congressen en bijeenkomsten. Wij adviseren je graag.

Mariëlle Willems

Mariëlle verzorgt seminars op het gebied van Givability®, de kracht van het geven en de basis voor goed Gastheerschap en Hospitality in iedere organisatie. Daarnaast spreekt zij regelmatig over gedrag-beïnvloeding. Zij is o.a. de bedenker van de ‘Sukkeltest’ en haar boek ‘Beter communiceren’ verschijnt dit najaar! Een boeiende spreker die de deelnemers op inspirerende wijze meeneemt.

Jeff Dadema

Jeff verzorgt twee inspirerende seminars. Zijn belangrijkste seminar op dit moment is Givability®, Leiderschap in Hospitality. Daarnaast spreekt hij graag over Visie (Jeff is oprichter van VisieVan.nl). Op inspirerende wijze met veel leuke praktische voorbeelden weet Jeff zijn publiek altijd zeer te boeien. Zijn dynamische seminars variëren van 30 minuten tot 1,5 uur afhankelijk van het onderwerp en gewenste doel.

BEL ONS: 079 - 323 82 62

APP ONS: 06 109 465 69

Maak een feestje van je werk!
en