• EVENTS - SEMINARS - OPEN TRAININGEN

GEPLANDE EVENTS & OPEN-INSCHRIJF-TRAININGEN 

De Salesopleiding

Krachtige verkoopopleiding van 5 maanden voor buitendienst salesmensen. Een unieke combinatie van verkoopkracht optimaliseren én strategisch denken. Dat is de Salesopleiding. Ben jij (al jaren) werkzaam in een buitendienstfunctie in de Hotellerie of start je binnenkort in deze functie? Wil jij als verkoopprofessional je basis versterken door het aanscherpen van je werkwijze en zo een beter resultaten boeken? De Salesopleiding is precies wat jij zoekt!

De volgende editie start in september 2019  –  Hier schrijf je direct in

VISIE WORKSHOP – datum binnenkort bekend

Visie is het kompas waarop jouw organisatie vaart. Het kijkgat waardoor je je organisatie in optima forma ziet functioneren. Je visie vinden is een prachtige reis waarop wij jou en je team graag meenemen. Deze workshop is zowel individueel mogelijk op inschrijving, als in-company met je team. Een zeer nuttige investering waar je heel lang enorm veel plezier en resultaat van zult ervaren.

Datum: binnenkort bekend    Tijd: 09.30 – 13.00  –  Hier schrijf je direct in

LEIDERSCHAPSTRAINING – The Next Step

Twee unieke aaneengesloten dagen waarin je samen met 5 of 6 andere leidinggevenden uit andere organisaties en branches, gaat werken aan jouw Leiderschap. Er is geen vastomlijnd programma, we doen wat de deelnemers nodig hebben en dat maakt dit programma exclusief. Iedere keer is de training weer anders, maar altijd ga jij naar huis met de antwoorden, tools en inspiratie die jij nodig hebt om in je eigen organisatie de volgende stap te kunnen maken.

Datum: Binnenkort bekend  –  Hier schrijf je direct in

12h RESTAURANT – LEREN VAN DE HORECA 

Het ultieme teambuilding event, ‘Leren van de Horeca’! Run met jouw managementteam een dag lang (12 uur) een echt restaurant. Nergens wordt er zo kort op de bal gewerkt als in een restaurant. Het restaurant als metafoor voor de eigen organisatie is bijzonder leerzaam op het gebied van gastvrijheid, Givability®, klantgerichtheid en samenwerken. Iets voor jouw team?

Daarom Letsgoactive

  • Praktisch & resultaatgericht
  • Gedreven, ervaren trainers
  • Hoge intensiteit, veel dynamiek
  • Dé experts in Hospitality
  • Sinds 2001 toonaangevend in Gastheerschap

BEL ONS: 079 - 323 82 62

APP ONS: 06 109 465 69

Maak een feestje van je werk!