23jaar

EFFECTIEVE PRAKTISCHE EN DIRECT TOEPASBARE TRAININGEN

Dé praktische specialisten in Hospitality-, Leiderschap-, verkooptrainingen en teamontwikkeling

Mensen maken het verschil in iedere organisatie. Wil je een optimale klant-, patiënt- of gastbeleving realiseren, mensen zich welkom laten voelen en je onderscheiden door goede communicatie? Bij Letsgoactive training groep ben je aan het juiste adres. Al 23 jaar zijn wij toonaangevend in het realiseren van excellente dienstverlening door het geven van trainingen, workshops en korte cursussen op het gebied van Hospitality & gastvrijheid, Leiderschap & leidinggeven, verkoop en teamontwikkeling.

Onze eigen unieke visie: Givability® en Gevend Leiderschap

Wij staan bekend om onze eigen visie op Hospitality en Gastvrijheid en het krachtige Givability® programma, onze inspirerende en effectieve praktische trainingsprogramma’s en onze persoonlijke aanpak die zorgt voor blije klanten, gasten en patiënten, substantieel meer werkplezier bij medewerkers en een blijvend beter resultaat. Hoe kunnen wij jou helpen?

SOME OF OUR CLIENTS:

 

ONZE TRAININGEN

Hospitality – Leiderschap – Verkopen – Teamontwikkeling

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

 TALEN

Letsgoactive is actief in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Spanje en Frankrijk.
Wij kunnen trainingen verzorgen over de gehele wereld in de onderstaande talen:

Nederlands

Deutsch

Español

Italiano

English

Français

WIJ GELOVEN IN:

GIVABILITY®

Givability® is de kracht van ‘geven’. Je ‘interne knop’ op geven zetten vormt de basis van zowel goed Gastheerschap, Hospitality als inspirerend Leiderschap. Givability® helpt jou het verschil te maken.

MAAK EEN FEESTJE VAN JE WERK

Doen wat je leuk vindt en dat ongelooflijk goed doen! Een feestje maken van je werk betekent er alles uithalen wat erin zit en plezier uitstralen. Dat kan in iedere baan en bij elke organisatie.

HELPEN -PRINCIPE

Dat doen wat de ander echt nodig heeft in plaats van wat jij vindt dat hij nodig heeft. Dat is waar ons Helpen-Principe voor staat. De basisgedachte achter onze klantgerichte manier van werken en -verkopen.

WERKPLEZIER

Bij Letsgoactive hebben we een missie: het werkplezier van zoveel mogelijk mensen vergroten. Door hen te inspireren, beter te maken in hun vak en zonder barrières plezier te leren maken met klanten en collega’s.

ONZE VISIE & MISSIE

Onze Visie

Groeiende organisaties door bloeiende mensen! Wij geloven dat mensen het verschil maken binnen iedere organisatie en dat organisaties ‘groeien’ wanneer de mensen binnen die organisatie kunnen bloeien. Met onze enthousiasmerende praktische benadering dragen wij actief bij aan het tot bloei komen en laten bloeien van mensen binnen organisaties. Wij noemen het ‘een feestje maken van je werk’. Een feestje maken van je werk leidt tot substantieel meer werkplezier, loyale klanten of gasten en een beter resultaat voor zowel persoon, team als organisatie.

Onze Missie

Onze missie is het werkplezier van zoveel mogelijk mensen te vergroten. Wij weten dat echt iedereen kan groeien, hoe jong of oud je ook bent, wat voor werk je ook doet.

DIT ZEGGEN OPDRACHTGEVERS OVER ONS:

“De training van Letsgoactive heeft ons een beter inzicht gegeven in hoe we onze gasten nog meer gastvrijheid kunnen bieden en ondertussen onze omzet kunnen verhogen!”

“Twee uitstekend begeleide teamdagen door Letsgoactive, waarin we als managementteam dichter bij elkaar zijn gekomen en met een hernieuwde visie en missie fris aan de slag kunnen.”

“Letsgoactive maakt haar naam waar. De kennis en kunde van de trainers zijn een goede aanvulling voor een zorgorganisatie in het streven beter bij de klant aan te sluiten.”

“Al vele jaren is Letsgoactive een gewaardeerde preferred trainingspartner van Sligro Food Group. Met gedrevenheid en vakmanschap trainen zij o.a. onze accountmanagers.”

Maak een feestje van je werk!
ruim 500.000

mensen getraind

waarvan 80.000

in Givability®

met 14

trainers

actief in 5

landen

nl