Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive heeft een jaar geleden een training bij ons verzorgd. Hun werkwijze en de onderwerpen spreken nog steeds tot de verbeelding en zijn nog regelmatig onderwerp van gesprek. Dit zorgt ervoor dat gastvrijheid op de agenda blijft staan. De professionele werkwijze gecombineerd met de persoonlijke en informele aanpak hebben op mij een grote indruk gemaakt!"
Henk-Jan Kloosterman, Medisch Centrum Leeuwarden

Leidinggeven en coachen

Je geeft samen besloten blij_29023039_XSleiding aan een team en dat is niet altijd eenvoudig. Je wilt je team laten groeien en samen werken aan een beter resultaat. Hoe doe je dat? Hoe motiveer en stimuleer je ontwikkel je je teamleden tot hogere prestaties? Hoe houd je de kwaliteit blijvend op een hoog niveau.

Wij bieden effectieve trainingen voor leidinggevenden

Zowel als één- of meerdaagse training als in de vorm van een 6-daagse Management Development Programma. Zoals bij al onze trainingen maken wij het programma geheel op maat voor uw leidinggevenden. Van leren effectief leiding te geven aan een team en individuele medewerkers tot het ontwikkelen van sterk Leiderschap en het sturen op resultaat en bevlogenheid. Onze ervaren leiderschapstrainers laten uw leidinggevenden groeien helpen en verder.

Meer informatie of een vrijblijvende kennismaking?

Kunnen wij u helpen met een training voor uw leidinggevenden? Bel 079 323 82 62 of gebruik ons contactformulier  voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Direct aanvragen kan natuurlijk ook. 

Maak een feestje van je werk!