Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"De training van Letsgoactive heeft ons een beter inzicht gegeven in hoe we onze gasten nog meer gastvrijheid kunnen bieden en ondertussen onze omzet kunnen verhogen!"
Frans Schreurs, Restaurant Rendez Vous

Training Gastheerschap, maak een feestje van je werk!

Training Gastheerschap, maak een feestje van je werk! ‘Maak een feestje van je werk’-training

 

Bij Gastheerschap denken we al snel aan de horeca. Maar Gastheerschap is juist in iedere organisatie van groot belang. Het gaat over mensen zich welkom laten voelen; klanten, cliënten of patiënten maar ook medewerkers en collega’s.

Bewustwording

Het begint natuurlijk met bewustwording bij alle medewerkers in je organisatie, op je afdeling of in je team. Wat maakt dat mensen (klanten, gasten, patiënten, collega’s etc.) zich welkom voelen bij de organisatie, afdeling of het team? We nemen jullie mee op een interactieve reis op het gebied van Gastheerschap. Daarbij staan het helpen van je klanten, het helpen van je collega’s en hoe je er zelf in staat centraal. Dit eerste deel heeft meer een workshop karakter. Vervolgens maken we een concrete vertaalslag naar jullie eigen situatie.

Concrete vertaling naar de eigen praktijk

Bij Letsgoactive gaan we veel verder dan alleen bewustmaken, we gaan met jullie aan de slag om een concrete vertaling naar de eigen praktijk te maken. Daar start het echte trainen. We komen tot een ideale en onderscheidende manier van klantcommunicatie en gaan met echte situatie aan de slag waarbij oefening een belangrijk onderdeel vormt. De basis vormt de Puzzel van Gastvrijheid bestaande uit  welkomstfase, verblijfsfase,  vertrekfase en relatie.

Het resultaat

Na de training zijn alle deelnemers zich bewust van hun houding en gedrag in relatie tot klanten en collega’s. Weten zij hoe ze gasten, klanten, patiënten en elkaar een gevoel van welkom kunnen geven en hebben zij, door oefening, concrete ervaring met hoe dit te doen. De start van een welkomcultuur binnen de organisatie, afdeling of je team is gelegd.

Kunnen wij je helpen met een training voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis inspiratie seminar.

Maak een feestje van je werk!