Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive heeft een inspirerend programma voor ons ontwikkeld. De drie programma onderdelen vroegen om een actieve bijdrage van alle deelnemers. Het was 'energizing' en daagde uit om creatief en volledig aanwezig te zijn. Leerzaam, nuttig en uitstekend georganiseerd. De begeleiding is professioneel, betrokken en heeft oog voor de klant."
Raymond van Hattem
Hoofd Adviesteam AWVN

Communicatie & persoonlijk Leiderschap

 

Training Communicatie en persoonlijke ontwikkelingWelke training past bij jou en je team?

Een training van Letsgoactive is op zich al een feestje om mee te maken. Je krijgt niet alleen een krachtige, enthousiaste training door een van onze ervaren en gedreven trainers; de lesstof is bovendien concreet en zo praktisch dat je het direct in de praktijk kunt brengen. Aangevuld met eigentijdse methodes en werkvormen, humor, discussies en bovenal: tips en trucs voor jouw specifieke situatie!

Wij helpen jullie steeds verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld met trainingsonderwerpen als:

> Zelfverzekerd spreken voor een groep
> Feedback geven en jezelf reflecteren
> Ken en herken gedrag met het Enneagram
> Beoordelings- en Functioneringsgesprekken voeren
> Persoonlijke effectiviteit – Timemanagement
> Anders denken = anders doen

Onze ervaren en betrokken trainers kijken graag met je naar alle randvoorwaarden van je werk en je vak en helpen jou en je team het getrainde verder tot een succes te maken! Wij denken met je mee en helpen je concreet succesvol te zijn in communicatie in jouw werk.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking of direct een voorstel?

Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.
 

Maak een feestje van je werk!