Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive heeft een jaar geleden een training bij ons verzorgd. Hun werkwijze en de onderwerpen spreken nog steeds tot de verbeelding en zijn nog regelmatig onderwerp van gesprek. Dit zorgt ervoor dat gastvrijheid op de agenda blijft staan. De professionele werkwijze gecombineerd met de persoonlijke en informele aanpak hebben op mij een grote indruk gemaakt!"
Henk-Jan Kloosterman, Medisch Centrum Leeuwarden

Horeca & Catering Trainingen


??????????????????Praktische omzet verhogende horeca & catering trainingen 

We gaan met je team aan de slag om een offensieve en gastgerichte werkwijze te leren waarbij aandacht geven, adviseren in plaats van ordertaking en snelheid centraal staan. Je teamleden leren we te stralen aan tafel of achter het buffet en een ster te worden in het ècht helpen van je gasten. Ook voor leidinggevenden hebben wij speciale trainingen!

Leren gasten actief te adviseren

Je teamleden leren écht verbinding te maken met gasten en op een eenvoudige manier snel te achterhalen hoe je iedere specifieke gast gelukkig kunt maken. Jullie gaan aan de slag met het actief adviseren van gasten wat de snelheid en de omzet verhoogt en gasten blijer maakt. De basis voor succes is ons beproefde Helpen-Principe©.  We hebben al mogelijkheden vanaf € 750 all in!

Neem snel contact op

Wij maken graag een voorstel voor een restaurant, catering of terrastrain
ing op maat (al vanaf één dagdeel!) voor jouw team op basis van jouw wensen en doelstellingen. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel 079 323 82 62 of gebruik ons contactformulier.

Lees ook de Horeca Misset Blogs van Jeff Dadema, o.a. ‘Van ordertaking naar advisering’, ‘de terras survivallaar’ en ‘Doorstaat uw team de bitterballentent‘. Tot ziens bij Letsgoactive training groep.

Ster aan tafel Letsgoactive