23jaar

Wij geloven dat effectieve stappen zetten met je team niet gebeurt in de modder maar door serieus met elkaar aan de slag te gaan. Daarop zijn onze succesvolle teamontwikkeling programma’s gebaseerd. In een één- of tweedaags teamontwikkeling programma begeleiden wij jouw team naar een hoger plan én het realiseren van jullie doelstellingen.

Teamdag

Je wilt een dag serieus aan je team werken? Samen met jou stellen we vooraf de doelen voor de teamdag af. Op basis van deze doelen maken wij een programma waarmee jullie de doelen gaan realiseren. Of het nu gaat om elkaar beter leren kennen, duidelijke afspraken te maken, een sterke basis te creëren, problemen op te lossen of de strategie uit te zetten? Onze trainer(s) helpen je team de juiste stappen te zetten. Een teamdag is altijd succesvol!

Teambuilding 2-daagse

Ons meest geboekte teamontwikkelingsprogramma is de Teambuilding 2-daagse. Twee dagen inclusief een overnachting op de locatie zijn jullie als team samen en werken jullie samen constructief aan het team. Of je nu start met een nieuw team of al jaren samenwerkt als team, je zult van tijd tot tijd serieus met je team aan de slag moeten gaan om de basis sterk te houden. Met een teambuilding 2-daagse is succes gegarandeerd.

DNA-Sessie – werken aan onderscheidend vermogen

In één dag het unieke onderscheidende DNA van jouw organisatie of team bepalen? Dat kan met onze speciale DNA-Piramide©. We starten met het duidelijk krijgen van de ‘Why’ van de organisatie, waarom doen we wat we doen? Komen vervolgens tot een krachtige eenduidige visie en missie. Stellen de company-waarden vast en uw klant- gast- of patiëntbelofte. Hebben we de basis gelegd dan kan alles wat je doet worden getoetst en kunnen nieuwe afspraken worden gemaakt.

Maak een feestje van je werk!
nl