Taskforce ‘Trainen in de 1,5 meter economie’

Beste collega trainers en opleiders van Nederland

Hopelijk kunnen we snel weer fysiek trainingen gaan verzorgen. Het ziet ernaar uit dat er in eerste instantie in een 1,5 meter maatschappij gefunctioneerd zal gaan worden. Hoe lang dit zal duren is nog onduidelijk. Wel duidelijk is dat om weer fysiek te kunnen gaan trainen er een goed protocol overlegd moet worden. Het is aan ons allen om samen dit protocol vorm te geven en uit te werken. Hiertoe hebben wij de Taskforce ‘Trainen in de 1,5 meter economie’ in het leven geroepen.

We zijn met de Taskforce gestart met vaststellen welke uitdagingen wij zien m.b.t. het trainen in de anderhalve meter economie. Alle punten uit de brainstorm zijn gerubriceerd en samengevat onder 5 vragen. Je kunt de 5 vragen en uitkomsten van de eerste sessie hier downloaden.

In de tweede meeting hebben we de 5 vragen samen beantwoord. Onze antwoorden heb ik vervolgens naar voorbeeld van het CLC-Vecta protocol in een eerste opzet van een protocol training in de 1,5 meter economie uitgewerkt. De derde Taskforce meeting is het protocol verder geoptimaliseerd, je kunt deze versie (dit is dus nog NIET het uiteindelijke protocol) hier bekijken. Let op dit is nog geen definitieve versie!

De actuele stand van zaken

Het protocol is inmiddels zowel juridisch als medisch getoetst. Vrijdag 8 mei is er geslaagd getest met het protocol en zijn er een aantal video’s gemaakt. Het Protocol is ingestuurd naar het Ministerie van Economische Zaken en we zijn in afwachting van een reactie en akkoord.  Daarnaast wordt binnen de aangekondigde versoepelingen onderzocht wat onze opties zijn om weer aan de slag te gaan.

Je kunt het Protocol hier bekijken en downloaden. Let op, het is nog niet goedgekeurd en kan ook nog wijziging!

We houden je hier op de hoogte! Heb je vragen of opmerkingen over het protocol neem dan even contact met mij op:

Jeff Dadema
Letsgoactive training groep
06 109 465 69
jdadema@Letsgoactive.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *