Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive maakt haar naam waar. De kennis en kunde van de trainers zijn een goede aanvulling voor een gezondheidszorgorganisatie in het streven beter bij de klant aan te sluiten."
Mieke Brekelmans
Locatiemanager De Vlasborch - centrum voor visueel gehandicapten

Verkooptraining binnendienst & back-office

verkoop binnendienst training - Letsgoactive training
Telefonische aanvragen omzetten in opdrachten

Je werkt op de binnendienst, op de afdeling reserveringen of aan de receptie. In je werk heb je te maken met telefonische (informatie-) aanvragen van potentiële klanten of gasten.

Beter en meer verkopen

Hoe zet je een aanvraag effectief, en op een klantgerichte wijze, om in een concrete boeking of aankoop? In de verkooptraining binnendienst leer je initiatief te nemen en datgene te doen waarmee je de opdracht binnen zult halen. Je ervaart daarbij het verschil tussen ‘order taking’ en ‘order getting’. Een leuke inspirerende verkooptraining die je werk nog leuker zal maken!

Klantgesprekken met resultaat

Door met zelfvertrouwen steeds nieuwe vragen te stellen aan de klant en prospect maak jij het verschil. De meeste organisaties blijven steken bij basisvragen. Jij niet meer! Jij bouwt zo direct een band op met de beller. En daardoor is de kans veel groter dat hij/zij een optie en/of offerte wil ontvangen èn dat die door gaat!

Meer informatie of direct een voorstel?

Kunnen wij je helpen met een verkooptraining binnendienst voor jouw team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook

Maak een feestje van je werk!