Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
“Wij hebben voor Letsgoactive gekozen om onze training te verzorgen vanwege hun vakkennis (groot voordeel), enthousiasme en omdat het (h)eerlijke mensen zijn om mee te werken. Met concrete praktijkvoorbeelden kunnen wij weer aan de slag. Wij hebben vooral geleerd om beter te luisteren naar je gast/klant waardoor wij de verkoop kunnen optimaliseren.“
Patricia van Keulen, Booking Office Supervisor Novotel Amsterdam Airport

Verkooptraining Horeca & Catering

 

Zoek je een korte powersessie voor je voltallige team? Kijk dan bij Ster aan tafel workshop.

Restaurant verkooptrainingEffectieve praktische training voor bedieningsmedewerkers

Je teamleden leren in onze Verkooptraining Horeca écht verbinding te maken met gasten en op een eenvoudige manier snel te achterhalen hoe je iedere specifieke gast gelukkig kunt maken.

Afhankelijk van hoe jullie werken gaan we aan de slag met het actief adviseren van gasten. Door de Verkooptraining Horeca leer je iedere gast het ultieme advies te geven, smaken aan te raden de besteding substantieel te verhogen (minimaal 10%). Je zult ervaren dat je werk nog veel leuker wordt, je gasten veel blijer en de omzet aanzienlijk hoger. De basis voor succes is ons beproefde Helpen-Principe©. 

Langere periode voor beter resultaat

Onze Verkooptraining Horeca bestaat, afhankelijk van je wensen en doelen, uit 2 tot 3 dagdelen training in een periode van 4 tot 6 weken. Tussentijds krijgen de deelnemers praktische opdrachten om in hun werk uit te voeren en hiermee verwachtingen van gasten te overtreffen. De leidinggevenden leren wij het team dagelijks 5-minuten effectief te trainen in de materie uit onze training en zo de denk en werkwijze maximaal te borgen.

Wij maken graag een voorstel voor een verkooptraining horeca binnen jouw team op basis van jouw wensen en doelstellingen. Bel ons 079 323 82 62 of maak gebruik van het contactformulier. 

Bekijk ook:
Training coachend leidinggeven in het restaurant
Power workshop ‘Ster aan tafel’
Onze (horeca) blogs

Groeiende organisaties door bloeiende mensen