Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"We werden op een ludieke manier uitgedaagd om ons te presenteren aan onze collega’s. Vervolgens hebben wij met elkaar bepaald waar wij als afdeling voor staan en voor willen gaan. Goed georganiseerd, nuttig, belangrijk en met ruimte voor plezier met elkaar."
Linda Koenen, HRM Parnassia Bavo Groep

Retail winkel-verkooptraining

 

Effectieve praktische verkooptraining retail voor medewerkers en leidinggevenden

Verkooptraining winkelpersoneel retail

Letsgoactive staat met haar verkooptrainingen al ruim 12 jaar voor een effectieve klantgerichte manier van werken, voor écht verbinding maken met je klanten.

Verhoog de besteding

Met ons Helpen-Principe© hebben wij al veel winkelteams, medewerkers en managers geholpen de klanttevredenheid en -loyaliteit en tegelijkertijd de gemiddelde besteding per klant aanzienlijk te verhogen. Ook jou en je team helpen wij graag bij het verbeteren van het verkoopresultaat, met een verkooptraining retail!

Verkooptrainingen voor winkelpersoneelDe juiste sfeer creëren

Werken in een winkel, groothandel of supermarkt is leuk en iedere dag weer anders. Leer hoe je op een klantgerichte manier sterk inhoud aan geeft aan je functie.

Tijdens de verkooptraining retail gaan we met jou en/of je team aan de slag om sfeer te creëren waar klanten graag komen én terugkomen. Daarbij leren wij je de 5 gouden regels toe te passen.
 

Echte verbinding maken met je klanten

In de verkooptraining winkelpersoneel – retail leer je verbinding te maken met iedere klant en te achterhalen wat de vraag achter de vraag van de klant is. Met die informatie kun je de klant pas echt goed helpen. Met behulp van ons Helpen-Principe gaan we jouw verkoopvaardigheden optimaliseren waarbij je klantgerichte verkooptechnieken leert gebruiken.

Spelen op de winkelvloer

Maar het belangrijkste is weer te leren spelen op de winkelvloer. Onbevangen en met plezier je werk doen. Het resultaat is dat je werk nog veel leuker wordt, klanten blij naar huis gaan, weer terugkomen en de gemiddelde besteding en omzet zichtbaar stijgen.

Wij maken graag een voorstel voor het trainen van jouw team op basis van jouw wensen en doelstellingen.

Management & leidinggevenden

Hoe zorg je er nu voor dat je teamleden echt klantgericht werken en communiceren, actief adviseren en verkopen? Hoe zorg je er voor dat hetgeen jij wilt of met je team hebt afgesproken ook daadwerkelijk zo gebeurt? Hoe zorg je voor een substantieel hogere conversie?

Coachen op klantgericht communiceren en verkopenverkooptraining retail - winkelpersoneel

We gaan aan de slag met zowel groepsgericht leidinggeven als individueel situationeel leiding geven. Je leert mensen te coachen op de vloer en ze verder te helpen. Feedback geven en heel duidelijk zijn. De juiste dingen te doen en de dingen op het juiste moment te doen. Kortom wij helpen je succesvol met je team te zijn en resultaat te boeken.

Mogen wij je helpen met een verkooptraining retail?

Wij maken graag een voorstel voor het trainen van jouw team van leidinggevenden op basis van jouw wensen en doelstellingen.

Persoonlijke coaching kan uiteraard ook. Wij coachen regelmatig afdelingshoofden en bedrijfsleiders op het gebied van leidinggeven en leiderschap. Neem contact op met Mariëlle Willems of Jeff Dadema met jouw wensen, 079 323 82 62.

 

Maak een feestje van je werk!