Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive maakt haar naam waar. De kennis en kunde van de trainers zijn een goede aanvulling voor een gezondheidszorgorganisatie in het streven beter bij de klant aan te sluiten."
Mieke Brekelmans
Locatiemanager De Vlasborch - centrum voor visueel gehandicapten

Klantgericht verkopen voor salesprofessionals

 

Daar werken jouw klanten en prospects graag mee samen

breakthrough!Plezier in verkopen, dat onstaat door kennis, houding, zelfvertrouwen en inzet. Deze factoren zijn de rode draad in de verkooptrainingen en de Salesopleiding van Letsgoactive.

Met elke deelnemer kijken we hoe we zijn/haar verkoop- en communicatiekracht (verder) kunnen verbeteren. Door bewustwording, een spiegel voor te houden en praktische handvatten per deelnemer te geven. Deze trainingen laten iedere verkoper en Accountmanager stralen. Wil je dit alles versterken en verdiepen, kies dan voor De Salesopleiding, dé korte beroepsopleiding voor Salesprofessionals waar alle facetten van het verkoopvak uitgebreid aan bod komen.

Maak een feestje van verkopen

Een training van Letsgoactive is een feestje om mee te maken. Je krijgt niet alleen een krachtige, enthousiaste training door een van onze ervaren en gedreven commerciële trainers; de lesstof is bovendien klantgericht, concreet en praktisch. Aangevuld met eigentijdse methodes en werkvormen, humor, discussies en bovenal: tips en trucs voor jouw praktijk! Vanaf 4 teamleden kunnen we al een bedrijfstraining voor je verzorgen; coaching natuurlijk al vanaf 1 persoon. Maak samen met onze trainers een feestje van je werk en laat je terugbellen voor een kennismakingsafspraak. De Salesopleiding volg je in een kleine groep van 3 tot 5 personen.

Waar wil jij je salesprofessionals (verder) in ontwikkelen?

Met je organisatie, afdeling of verkoopteam een training volgen? Gecombineerd met persoonlijke coaching op de werkvloer of juist individueel deelnemen aan de Salesopleiding? Maar ook als je op zoek bent naar inspiratie, motivatie en/of handvatten die de communicatie met klanten, gasten of cliënten (verder) verbetert, helpen wij je graag. Met trainingen op maat op het gebied van verkopen, accountmanagement en klantcommunicatie maar ook in Hospitality en leiderschap.
Onze ervaren en betrokken trainers kijken graag met je naar alle randvoorwaarden van je werk en je vak en helpen je het getrainde verder tot een succes te maken! Wij denken met je mee en helpen je concreet succesvol te zijn in communicatie in jouw werk.

Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Maak een feestje van je werk!