Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive heeft een inspirerend programma voor ons ontwikkeld. De drie programma onderdelen vroegen om een actieve bijdrage van alle deelnemers. Het was 'energizing' en daagde uit om creatief en volledig aanwezig te zijn. Leerzaam, nuttig en uitstekend georganiseerd. De begeleiding is professioneel, betrokken en heeft oog voor de klant."
Raymond van Hattem
Hoofd Adviesteam AWVN

De Salesopleiding

Welkom bij de enige echte korte beroepsopleiding tot Sales professional 

Voor wie?

Hotel Salesopleiding - Masterclass Gastheerschap LetsgoactiveBen jij werkzaam in een buitendienstfunctie in de Hotellerie (of aanverwante branches) of start je binnenkort in deze functie? Wil jij als verkoopprofessional je basis versterken door het aanscherpen van je werkwijze en zo een beter resultaten boeken?

De Salesopleiding is precies wat jij zoekt! Investeer in een krachtige korte beroepsopleiding van 5 maanden (6 opleidingsdagen + ca. 0,5 dag week) waarin je alle facetten van het veelzijdige buitendienst verkoopvak leert en je eigen maakt, uiteraard geheel anno nu, inclusief Emotive Selling en het actief en professioneel inzetten van social media. 

Veel meer dan een paar trainingsdagen

De Salesopleiding is niet vergelijkbaar met een traject van een aantal trainingsdagen van welke verkooptraining dan ook. Wij bieden je een intensieve opleiding die ook tussen de cursusdagen inspanning en actie vergt van jou als cursist (praktijkopdrachten circa 0,5 dag per week – tijdens werktijd en 0,5 dag aan thuisopdrachten). Er wordt gewerkt in kleine ‘klasjes’ van maximaal 5 cursisten zodat je heel veel persoonlijke aandacht krijgt en er praktijkgericht met de materie geoefend wordt. 

Gedreven professionals verder verbeteren

De opleiding is bedoeld voor jou: een gedreven professional die het verkoopvak gerelateerd aan de hotellerie tot in de puntjes wil beheersen (Sales Executive, Sales Manager, etc.). Voor zowel ‘doorstromers’ als salesmedewerkers tot en met 5 jaar werkervaring zorgt de opleiding dat je zelfstandig(er) en zelfverzekerd(er) je functie kunt uitvoeren.
Deelname aan de Salesopleiding is mogelijk na een intakegesprek met één van de opleiders. De theorie is op MBO-4+ niveau; de opdrachten, oefeningen en praktijktoepassingen vragen een HBO denk- en werkniveau.

Actieve coaching als onderdeel van de opleiding

Tijdens de opleidingsdagen wordt de theorie behandeld horende bij alle aspecten van het Hotelsalesvak. Je leert je eigen doordachte strategische plan van aanpak te maken en succesvol te zijn in communicatie en omgang met klanten en potentiële klanten. Naast de opleidingsdagen wordt je tijdens de hele periode actief gecoached.

Praktische examens

De opleidingsdagen vinden plaats in Zoetermeer op vaste van te voren bekende data. De opleiding wordt afgesloten met een examen bestaande uit een theoriegedeelte, het schrijven van twee korte stageverslagen, twee praktijkexamens, waarbij de examinator mee gaat naar een echte afspraak met een klant, en het uitvoeren van een telefonisch acquisitiegesprek. Als laastste wordt het individuele Strategisch Plan van Aanpak gemaakt en verdedigd tijdens de laatste examendag.

Al veel salesprofessionals in de hotellerie gingen je voor! De eerstvolgende ‘klas’ (maximaal 5 deelnemers) van de Hotel Salesopleiding start 12 mei 2017. We hebben nog 2 plaatsen beschikbaar!

De totale investering bedraagt € 2.250 excl. BTW voor de opleiding, verblijfkosten (lunches), boeken, coaching en examinering. Bij deelname met meerdere collega’s tegelijk gelden aantrekkelijke kortingen tot 20%. 

Bij meer dan 5 deelnemers starten wij weer een volgende klas. Neem voor meer informatie contact op met Mariëlle Willems, Coördinator Opleidingen, 079 323 82 62.

Letsgoactive, voor effectief salesmanagement met passie!