Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"We werden op een ludieke manier uitgedaagd om ons te presenteren aan onze collega’s. Vervolgens hebben wij met elkaar bepaald waar wij als afdeling voor staan en voor willen gaan. Goed georganiseerd, nuttig, belangrijk en met ruimte voor plezier met elkaar."
Linda Koenen, HRM Parnassia Bavo Groep

Training Accountmanagement en Accountplanning

Haal meer uit je klanten

Training Accountmanagement en AccountplanningOf je nu een basistraining Account-management zoekt of juist als ervaren Accountmanager op strategisch accountmanagersniveau getraind wilt worden, wij maken een passende training voor jou en je team.

Als specialist op het gebied van klantgericht verkopen en opleidingsinstituut voor salesmedewerkers in de internationale hotellerie, kunnen wij je als geen ander helpen bij het verbeteren en optimaliseren van het contact en je verkoopkracht bij je klanten.

Doel: gedegen en gedreven accountmanagers

Accountmanagement werpt direct zijn vruchten af. Je gesprekken met bestaande klanten verdiepen zich. Je komt meer over hen te weten en je kunt ze dus nog beter helpen! In de training leer je op welke manieren je dat kunt doen. Welke kies je en hoe verwerk je die in een realistisch accountplan? Deze tips en tools zorgen dat je met plezier en discipline tijd vrij maakt voor accountmanagement.

Effect: klanten structureel aan je organisatie binden

Een klant binnenhalen is stap één, een klant binnenhouden en ‘uitdiepen’ zijn de volgende stappen. Uiteraard is het belangrijk dat klanten tevreden zijn. Maar is er meer uit te halen? Zijn er wensen die nog niet bekend zijn? Hoeveel weet je van je klant en (alle mogelijke) contactpersonen? Wil je een partnership aangaan met je klant en hoe doe je dat? De antwoorden op deze vragen worden na de training structureel verankerd in je accountplanning.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking
of direct een voorstel?

Kunnen wij je helpen met een training voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis inspiratie seminar.

Maak een feestje van je werk!