Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"De samenwerking met Letsgoactive kan ik vergelijken als die tussen een rally coureur en zijn navigator. Snel, eerlijk, resultaat gericht en duidelijk gefocust op een gezamenlijk einddoel."
Niels de Wildt, Manager Operations Hotel- en Congrescentrum Papendal

Verkooptrainingen, praktische trainingen

Verkooptrainingen, praktische trainingen

Letsgoactive helpt je jouw verkoopteam optimaal te laten presteren. Wij helpen je professioneel, met veel ervaring en enthousiast met een verkooptraining op maat:

Werken met het Helpen-Principe

In wat voor organisatie je ook werkt, jouw trainer helpt jou een (nog) succesvolle(re) salesprofessional te worden. We leren je te denken en werken vanuit ons bekende Helpen-Principe©!

Ons Helpen-Principe staat centraal in onze trainingen op het gebied van Gastvrijheid en Gastheerschap en in onze verkooptrainingen. Het staat voor het oprecht iedere klant zo goed mogelijk helpen. Wij helpen je concreet alle mensen in jouw team of organisatie te laten denken en handelen volgens dit Helpen-Principe met als gevolg: tevreden blije klanten, een blijvend beter resultaat en aanzienlijk meer plezier in je werk!

Meer informatie over een verkooptraining, een vrijblijvende kennismaking of direct een voorstel?

Al onze trainingen worden speciaal voor jouw team gemaakt. Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Tot snel bij Letsgoactive!

Maak een feestje van je werk!