Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive heeft een wezenlijke verbetering gerealiseerd in de kwaliteit van onze gastgerichtheid en verdere dienstverlening. Door hun enthousiaste en no-nonsense aanpak hebben zij onze medewerkers echt kunnen "raken" zodat ze het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk brengen."
Marcel Rutten, Grand Café De Bosbaan

Telefonische aanvragen omzetten in opdrachten

Telefoontraining / Receptietraining:

Met een goed gevoel beter en meer verkopen

Telefoontraining en receptietraining - aanvragen omzetten in opdrachtenJe werkt op de binnendienst, op de afdeling reserveringen of aan de receptie. In je werk heb je te maken met telefonische (informatie-) aanvragen van potentiële klanten of gasten. Hoe zet je een aanvraag effectief, en op een klantgerichte wijze, om in een concrete boeking of aankoop?

In deze telefoontraining / receptietraining leer je initiatief te nemen en datgene te doen waarmee je de opdracht binnen zult halen. Je ervaart daarbij het verschil tussen ‘order taking’ en ‘order getting’.

Een leuke inspirerende verkooptraining die je werk nog leuker zal maken!

Effect: plezierige reserveringsgesprekken met resultaat

Door met zelfvertrouwen steeds nieuwe vragen te stellen aan de klant en prospect maak jij het verschil. De meeste organisaties blijven steken bij basisvragen. Jij niet meer! Jij bouwt zo direct een band op met de beller. En daardoor is de kans veel groter dat hij/zij een optie en/of offerte wil ontvangen èn dat die door gaat!

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking of direct een voorstel voor een telefoontraining / receptietraining?

Kunnen wij je helpen met een telefoontraining / receptietraining voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen.

Direct een telefoontraining / receptietraining aanvragen kan natuurlijk ook.

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis Inspiratie Seminar.

Maak een feestje van je werk!