Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive gaat heel persoonlijk met de deelnemers aan de slag. Zij bouwen vanaf de basis aan een houding van efficiënt, resultaat- en vooral klantgericht werken."
Willem Gossens
Exploitatie Directeur Golden Tulip Leiden, Noordwijk en Zoetermeer.

Telefoon- en receptietrainingen

Een persoonlijk en oprecht visitekaartje

Telefoontraining voor binnendienst en receptie

Als jij met andere organisaties belt, merk je verschil in de manier waarop mensen
opnemen, vragen stellen en proactief zijn?
Vast wel, daarom is ook zo belangrijk dat jij en je team blijven werken aan een enthousiaste, professionele en proactieve manier van telefoneren. Mee eens? Ga dan de uitdaging aan met je team en zorg voor nog meer spirit aan de telefoon: zodat dat jullie telefonisch welkom een onderscheidend visitekaartje wordt en blijft.

Welke telefoontraining past bij jouw team?

Een training van Letsgoactive is een feestje om mee te maken. Je krijgt niet alleen een krachtige, enthousiaste training door een van onze ervaren en gedreven commerciële trainers; de lesstof is bovendien klantgericht, concreet en praktisch. Aangevuld met eigentijdse methodes en werkvormen, humor, discussies en bovenal: tips en trucs voor jouw specifieke praktijk!

Focus op Klantgerichtheid en Gastheerschap

Je klanten of gasten een gevoel van welkom geven aan de telefoon of aan de balie. Wij helpen je een unieke klantgerichte communicatie te realiseren waarmee je gasten zich welkom voelen en je organisatie zich positief onderscheidt van andere organisaties. De basis daarbij vormt ons bekende Helpen-Principe.

Aanvragen omzetten in opdrachten

Naast Gastheerschap helpen we je om op een klantgerichte wijze om te gaan met aanvragen en deze om te zetten in een concrete boeking of aankoop. In de training leer je initiatief te nemen en datgene te doen waarmee je de opdracht binnen zult halen. Je ervaart daarbij het verschil tussen ‘order taking’ en ‘order getting’. Een leuke inspirerende training die je werk nog leuker zal maken! Wij helpen jullie steeds verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld met trainingsonderwerpen. Hier vind je meer informatie.

Onze ervaren en betrokken trainers kijken graag met je naar alle randvoorwaarden van je werk en je vak en helpen jou en je team het getrainde verder tot een succes te maken! Wij denken met je mee en helpen je concreet succesvol te zijn in communicatie in jouw werk.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking
of direct een voorstel?

Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Wij helpen je graag en goed!

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis Inspiratie Seminar.

 

Maak een feestje van je werk!