Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Met Letsgoactive werken we al geruime tijd samen om een mooie invulling aan onze trainingen te geven. Deze worden samen ingevuld en op maat gemaakt exact naar onze wensen.De gevolgde trainingen zijn succesvol, direct toepasbaar en bieden echt iets extra. Zowel aan de deelnemers als aan de gang van zaken in het bedrijf. Ik kan Letsgoactive aan iedereen aanraden"
Jacques Ravoo, Parkhotel Den Haag

Situationeel Leidinggeven & feedback geven

Situationeel Leidinggeven feedback geven Hoe geef je leiding aan iemand die iets goed kan maar niet (meer) wil, of juist aan iemand die graag wil maar het nog niet kan? Deze twee variabelen, willen en kunnen vormen de basis voor Situationeel Leidinggeven. Afhankelijk van de situatie je stijl kiezen.

De complete manager

In deze training leer je effectief leiding te geven aan je teamleden. Situaties in te schatten en met behulp van de juiste stijl, overleggen, coachen, delegeren en instrueren leiding te geven. Je leert hoe je een goede instructie geeft, wanneer en hoe je taken delegeert en hoe je medewerkers actief coacht. Daarnaast gaan we aan de slag met het benutten van je ‘Managementmomenten van de waarheid’ en leer je te sturen op gedrag en feedback te geven.

Meer werkplezier en een beter resultaat

Duidelijkheid en persoonlijke aandacht. Die twee zaken zijn belangrijk in een goed lopend team en gemotiveerde medewerkers. En die twee zaken zijn weer doorslaggevend in de productiviteit en service die klanten, gasten, cliënten ervaren.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking
of direct een voorstel?

Kunnen wij je helpen met een training voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis inspiratie seminar.

 

Maak een feestje van je werk!