Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive maakt haar naam waar. De kennis en kunde van de trainers zijn een goede aanvulling voor een gezondheidszorgorganisatie in het streven beter bij de klant aan te sluiten."
Mieke Brekelmans
Locatiemanager De Vlasborch - centrum voor visueel gehandicapten

Effectief coachen van je team

Effectief coachen van je team

Effectief coachen van je teamCoachen en coachend leidinggeven, er wordt veel over gesproken. Wat is coachen en hoe doe je dat nu precies?

Coachen is een ander helpen zichzelf te verbeteren. Dat betekent dus niet voorkauwen maar vragen stellen. Vragen stellen waarmee de coachee zelf nadenkt over de antwoorden en zich zelf zo ontwikkelt. En dat is voor veel leidinggevenden lastig.

Wat leer je in de training?

In deze praktische training groei je verder in jouw rol als leidinggevende. Je leert het beste uit je team te halen door dagelijks op een coachende wijze leiding te geven, vragen te stellen in plaats van te vertellen wat er moet gebeuren. Te coachen op de werkvloer met behulp van een effectieve coaching methode en ga je aan de slag met het gedurende een periode coachen van een medewerker en het voeren van coach gesprekken.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking
of direct een voorstel?

Kunnen wij je helpen met een training voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis Inspiratie Seminar.

Maak een feestje van je werk!