Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Al meerdere jaren is Jeff Dadema van Letsgoactive een gewaardeerd en preferred trainer bij Sligro Food Group als het gaat om salestrainingen. Met gedrevenheid en vakmanschap traint hij o.a. onze accountmanagers."
Jan Hoenselaars, Sligro Food Group

Hospitality training & Gastheerschap

 

Gastheerschap - Letsgoactive training groepGastheerschap is de manier van ‘erin staan’, ‘The extra Mile’ willen gaan om van iedere klant of gast een tevréden klant of gast te maken. Letsgoactive helpt u Gastheerschap en Hospitality een belangrijke rol te laten spelen binnen uw organisatie en te verankeren in de cultuur. Het maakt daarbij niet uit of dat in de Horeca, in retail, in de zorg of andere branche is.

Een ‘welkomgevoel’ geven
Het begint met bewustwording van de kracht van aandacht voor klanten, gasten, patiënten en collega’s maar bij Letsgoactive helpen we ook daadwerkelijk de concrete vertaling te maken naar uw organisatie. Plezier hebben in wat je doet is daarbij van essentieel belang. Wij noemen dat oprecht ‘een feestje maken van je werk’

Vervolgens leer je om bewust je houding te kiezen en klanten, gasten, patiënten en collega’s zich ‘welkom’ te laten voelen. Te geven zonder iets terug te verwachten. Daardoor optimaliseer je de klant- of gastbeleving. Je klanten en collega’s zullen zich meer bij jouw organisatie/team thuis voelen! Wij gaan met je team aan de slag met Gastheerschap en de Puzzel van Gastvrijheid© en leren jou en je collega’s denken, werken en verkopen vanuit het beproefde Letsgoactive Helpen-Principe.

Effect: iedereen welkom (en meer omzet!) door jouw inzet

Na deze praktische training kijken de deelnemers met een andere blik naar de organisatie waar zij deel van uitmaken. Zijn zij in staat bewust in iedere situatie houding en gedrag aan te passen aan de (interne) klant of gast en zo klanten, cliënten of gasten een optimale beleving te geven. Met als gevolg betere gesprekken, een hogere tevredenheid en, bij profit organisaties, een hogere omzet.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking
of direct een voorstel?

Mogen wij je helpen met een training voor uw organisatie of team? Bel 079 323 82 62 of gebruik ons contactformulier voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw specifieke trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook. 

Maak een feestje van je werk!