Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"De samenwerking met Letsgoactive kan ik vergelijken als die tussen een rally coureur en zijn navigator. Snel, eerlijk, resultaat gericht en duidelijk gefocust op een gezamenlijk einddoel."
Niels de Wildt, Manager Operations Hotel- en Congrescentrum Papendal

Ken en herken gedrag met het Enneagram

Ken en herken gedrag bij klanten en collega’s

Ken en herken gedrag met het Enneagram

met het Enneagram-model

Communiceren met collega’s, klanten of cliënten gaat over woorden, intonatie en gedrag. Je begrijpt dat als je meer inzicht hebt in de beweegredenen van de ander, je gesprek heel anders verloopt.

Doel: inzicht in gedrag met het Enneagram

Een model dat al eeuwen oud is zou helpen bij communicatie anno 2013? Jazeker!
Je leert over de 9 basisgedragingen die ieder mens heeft. In oneindig veel variaties maar met absoluut overeenkomende kenmerken. Samen met onze gespecialiseerde Enneagramcoach Jacqueline Smits ontrafel je je eigen Enneagramtypen. Je gaat op verschillende leuke manieren kijken naar het gedrag van anderen, en je leert dat te analyseren. Doordat je bepaald gedrag herkent kun je de keus maken daarop in te spelen.

Effect: begrip voor elkaar en optimale communicatie

Als je weet hoe jij in elkaar steekt en je weet dat ook van je collega’s, dan kun je je voorstellen dat de communicatie een stuk eenvoudiger, duidelijker en effectiever wordt. De ene mens spreek je het best op een directe manier aan, de ander heeft liever een uitgebreidere manier en wil bedenktijd. Jij wilt graag dat de ander iets doet, zorg jij dan ook dat hij/zij daarvoor open staat. Met kennis van het Enneagram benader je iedereen op een goede manier en heeft jouw communicatie een optimaal effect.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking of direct een voorstel?

Kunnen wij je helpen met een training voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis Inspiratie Seminar.

Maak een feestje van je werk!