Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive heeft een jaar geleden een training bij ons verzorgd. Hun werkwijze en de onderwerpen spreken nog steeds tot de verbeelding en zijn nog regelmatig onderwerp van gesprek. Dit zorgt ervoor dat gastvrijheid op de agenda blijft staan. De professionele werkwijze gecombineerd met de persoonlijke en informele aanpak hebben op mij een grote indruk gemaakt!"
Henk-Jan Kloosterman, Medisch Centrum Leeuwarden

Feedback geven & reflecteren

Feedback geven en jezelf reflecteren

Leer beter en effectiever feedback geven. En maak daarbij gebruik van reflectie: kijken naar ‘lastige’ communicatiesituaties in het verleden.

Feedback geven en jezelf reflecteren

Feedback geven op de juiste manier

Op welke manier bereik je dat de ander bewust wordt van zijn/haar (ongewenste) gedrag? Dat hij/zij begrijpt welk effect dat heeft? Welke invloed heeft jouw communicatie daarop? En welke factoren spelen mee?
De in de training aangereikte handvatten maken de communicatie vanuit de deelnemer sterker en vergroten de kans aanzienlijk dat de ander het ongewenste gedrag daadwerkelijk gaat verbeteren.

Daarnaast kijk je naar situaties uit je verleden: welke situaties voelde je je niet prettig en hoe kun je dat volgende keer beter doen?

Tevreden medewerkers en persoonlijke ontwikkeling

Feedback geven ga je frequenter doen en wordt daardoor ‘gewoner’. De ik-ik-jij methode zorgt voor bewustwording bij alle medewerkers zodat iedereen steeds meer vanuit zichzelf nog servicegerichter gaat werken. En dat merken je klanten, gasten en cliënten. En voor jezelf: door reflectie zul je je zekerder voelen in soortgelijke lastige situaties.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking
of direct een voorstel?

Kunnen wij je helpen met een training voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis Inspiratie Seminar.

Maak een feestje van je werk!