Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive gaat heel persoonlijk met de deelnemers aan de slag. Zij bouwen vanaf de basis aan een houding van efficiënt, resultaat- en vooral klantgericht werken."
Willem Gossens
Exploitatie Directeur Golden Tulip Leiden, Noordwijk en Zoetermeer.

Klachten en ‘lastige situaties’ zelfverzekerd afhandelen

Effectief het gesprek en gedrag beïnvloeden

in ‘lastige’ situaties en bij klachten

Effectief het gesprek en gedrag beïnvloeden
Best moeilijk: een gesprek voeren met collega’s die iets beter kunnen doen of gasten, klanten of patiënten die een klacht hebben of niet tevreden zijn.

Je wilt zorgen dat ze rustig worden zodat ze open staan om samen met jou naar een oplossing te kijken. En dat ze die oplossing vervolgens accepteren en naleven.

Doel: succesvol beïnvloeden begint bij jezelf

In deze training leer je op een doeltreffende wijze gedrag van anderen beïnvloeden.
Hoe een situatie ook begint, met een opmerking, een klacht of verwijt, het is aan jou te bepalen hoe zo’n gesprek verder gaat. Daar heb jij invloed op. Je gaat intensief aan de slag met feedback geven, ‘lastige situaties’ en klachtafhandeling uit jouw dagelijkse praktijk.

Effect: minder ‘lastige’ situaties en meer zelfvertrouwen

Je zult na de training in staat zijn met zelfvertrouwen het gedrag van anderen te beïnvloeden door jouw woordkeuze en gedrag. Bovendien heb je handige tools gekregen om vrijwel iedere lastige situatie op een zelfverzekerde en rustige manier tot een goed einde te brengen. De training kan uiteraard ook worden geïntegreerd in een verkooptraining of een training Gastheerschap.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking of direct een voorstel?

Kunnen wij je helpen met een training voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis Inspiratie Seminar.

Maak een feestje van je werk!