Bel mij!
CAPTCHA


Trainingen en Workshops

Letsgoactive training groep biedt inspirerende en praktische in-company trainingen en workshops
op het gebied van: 

Training LetsgoactiveHospitality is ons specialisme

Bij ons kunt u terecht voor een groot scala aan mogelijke trainingen en workshops. Eigenlijk kunnen wij u helpen met iedere gewenste gedrags- en communicatietraining. Wij werken met een ervaren team van training professionals met veel algemene en specifieke kennis en ervaring.

Hospitality & Gastheerschap zit in ons DNA en is dan ook ons specialisme, in combinatie met Leiderschap, verkopen en sterke teams bouwen. Wij helpen u graag met persoonlijke, praktische en plezierige trainingen die volledig afgestemd zijn op uw team, organisatie en branche. Veel van onze opdrachtgevers komen overigens uit de branches Hotellerie, Horeca, Zorg en Facilitaire dienstverlening. 

Groepsgrootte

Al vanaf 4 deelnemers kunnen wij een in-company training voor u verzorgen; coaching natuurlijk al vanaf één persoon. Wij trainen bij voorkeur met niet al te grote groepen (maximaal 8 deelnemers) zodat we de intensiteit hoog te houden. Bij seminars, Learning Events en workshops zijn uiteraard grote groepen deelnemers van harte welkom. 

Training +

Wanneer u met ons werkt krijgt u meer dan een training alleen. Wij zijn niet voor niets The Hospitality Company! Onze enthousiaste trainer gaat met uw team en uw leidinggevenden aan de slag. U zult merken dat door inspiratie en motivatie er op uw afdeling of in uw organisatie na de training echt anders (samen) wordt gewerkt. Onze ervaren en betrokken trainers kijken graag met u naar alle randvoorwaarden van uw werk en uw vak en helpen u het getrainde verder tot een succes te maken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Met uw organisatie, afdeling of team een training volgen? Gecombineerd met persoonlijke coaching op de werkvloer of deelnemen aan onze unieke Salesopleiding? Op zoek naar inspiratie, motivatie en/of handvatten die de communicatie met uw klanten, gasten of cliënten (verder) verbetert?

Wij helpen u graag met een training of workshop op maat.  Kijkt u rond op de site, doe inspiratie op en neem contact met ons op. Dan maken wij graag een voorstel op basis van uw specifieke trainingswensen en doelen. Bel  079 323 82 62 of gebruik ons contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.  Mailen kan natuurlijk ook.  

Maak een feestje van je werk!