Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive gaat heel persoonlijk met de deelnemers aan de slag. Zij bouwen vanaf de basis aan een houding van efficiënt, resultaat- en vooral klantgericht werken."
Willem Gossens
Exploitatie Directeur Golden Tulip Leiden, Noordwijk en Zoetermeer.

Training Facilitaire organisatie

facilitaire trainingen Letsgoactive training groep

U wilt uw facilitaire organisatie naar een hoger plan brengen en de verschillende disciplines als receptie, beveiliging, gebouwen beheer, catering en schoonmaak als één gastgericht team laten functioneren? Letsgoactive training groep begeleidt uw organisatie hier graag en goed bij.

Maatwerk voor uw organisatie

Onze trainingen en workshops zijn altijd maatwerk. Op basis van uw wensen maken wij een plan van aanpak en en zetten het traject samen met u uit. Dit kan een losse training zijn met uw eigen mensen en of al uw leveranciers, maar ook een uitgebreid traject waarin we van de verschillende bedrijfsonderdelen één sterk Facilitair team helpen maken.

Wij werken als jaren actief met veel facilitaire teams in verschillende branches waaronder energieleveranciers, nutsbedrijven, gemeentes en andere overheidsinstellingen en in zowel de ouderen- als ziekenhuiszorg.

Maak vrijblijvend kennis

Kunnen wij u van dienst zijn? Bel ons 079 323 82 62 voor een vrijblijvende kennismaking of gebruik ons contactformulier. Wij luisteren graag naar u en vertellen u dan hoe wij u kunnen helpen.

Maak een feestje van je werk!