Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Met Letsgoactive werken we al geruime tijd samen om een mooie invulling aan onze trainingen te geven. Deze worden samen ingevuld en op maat gemaakt exact naar onze wensen.De gevolgde trainingen zijn succesvol, direct toepasbaar en bieden echt iets extra. Zowel aan de deelnemers als aan de gang van zaken in het bedrijf. Ik kan Letsgoactive aan iedereen aanraden"
Jacques Ravoo, Parkhotel Den Haag

VisieLAB & DNA Workshop

VisieLAB van Letsgoactive training groep

Een sterke onderscheidende organisatie begint bij een sterke basis. Wie zijn wij en waar staan wij voor? Wij helpen u graag dit voor uw organisatie of afdeling te creëren met in ons VisieLAB.  

We noemen het een DNA Workshop. Een DNA Workshop geeft heel veel nieuwe energie en richting aan uw organisatie of team. Een workshop die het het management van ieder bedrijf eens in de 3 jaar zou moeten ondergaan.

De Letsgoactive DNA-wijzer©

In één dag gaan wij met uw managementteam aan de slag om een uniek onderscheidend DNA te ontwikkelen. Dit doen we met onze speciale DNA-Wijzer©. We starten met het duidelijk krijgen van de ‘Why’ van de organisatie, waarom doen we wat we doen? Komen vervolgens tot een krachtige eenduidige visie en missie. Stellen de company-waarden vast en uw klant- gast- of patiëntbelofte. Hebben we de basis gelegd dan kan alles wat u doet worden getoetst en kunnen nieuwe afspraken worden gemaakt.

Wij begeleiden u graag bij het (her)definieren van uw Company DNA in een losse workshop, als onderdeel van een teamdag of team tweedaagse of ter voorbereiding op een training met uw medewerkers.

Vrijblijvend kennismaken?

Wij werken in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Engeland op iedere gewenste locatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel ons 079 323 82 62 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij helpen u graag en goed!

Groeiende organisaties door bloeiende mensen!