Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"De salesopleiding bij Letsgoactive is geweldig! Bij Letsgoactive voel je dat je echt klant bent en wordt je geholpen met een persoonlijke benadering en op maat gemaakte persoonlijke aanpak. De opleidingen en trainingen zijn inspirerend, actief, motiverend en bruisen van energie. Door het praktijk gedeelte van de opleiding wordt door Letsgoactive gezorgd dat het geleerde ook echt in praktijk wordt gebracht."
Dennis Rook, Verkoopleider Irado

Teamtraining, serieus werken aan uw team!

 

U wilt op een serieuze manier werken aan uw (management)team?  Onze ervaren teamtrainers begeleiden uw team naar een hoger niveau met een programma op maat en een gegarandeerd resultaat. 

Wat heeft uw team nodig?

We noemen de groep mensen die wordt geacht samen te werken al snel een team terwijl er nog helemaal geen sprake is van een team. In de praktijk komt er een hoop kijken om als team tot goede resultaten te komen. Zo zijn er concrete team doelstellingen nodig die door alle teamleden als zodanig worden ervaren. Is er vertrouwen nodig. Elkaars sterke en zwakke punten kennen. Vertrouwen in elkaar en in de organisatie. De teamleden moeten wederzijdse verantwoordelijkheid ervaren en de wil hebben om samen iets neer te zetten. Zo maar een paar zaken die komen kijken bij echte teamvorming.

Het programma van uw teamtraining

Met de meeste Managementteams gaan wij twee aaneengesloten dagen aan de slag. Maar een teamdag behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een eendaags of meerdaags programma, onze programma’s zijn altijd intensief waarbij we afwisselend met het team en de teamleden bezig gaan. 

U kunt hierbij denken aan:
– Komen tot een sterke teamvisie en teammissie;
– Komen tot een team context, waar staan wij als team voor en waar gaan wij voor?;
– Verwachtingen duidelijk krijgen en naar elkaar uitspreken;
– Belbin teamrol test, wat zijn de teamtrollen van de teamleden;
– Teamdoelen bepalen en SMART maken;
– Concreet maken van team doelstellingen;
– Komen tot een sterk kernconcept voor team of organisatie;
– Het laden van uw ‘team-DNA’;
– Brainstormsessies in verschillende werkvormen;
– Strategie bepalen van uw team of organisatie;
– en ieder ander gewenst teamtraining onderwerp.

Gedegen voorbereiding

Afhankelijk van uw wensen gaan we één of twee dagen met uw team aan de slag. We starten met een oriëntatiegesprek waarin we samen de doelen voor de teamtraining stellen. Vervolgens vinden er intakegesprekken met de of een aantal teamleden plaats.

Voorafgaand aan het programma krijgen de teamleden een aantal vragen toegestuurd waarmee zij zich gedegen op het programma kunnen voorbereiden. U kunt hierbij denken aan wat een ieder van de de andere teamleden verwacht of waar hij of zij met het team naar toe wil. Maar ook het voorbereiden van een budget of strategie voor bijvoorbeeld een afdeling kan hier onderdeel van uitmaken.

Gegarandeerd Resultaat

Wanneer wij met uw team aan de slag gaan garanderen wij het resultaat dat we vooraf met u afspreken. Mocht dit onverhoopt niet geheel lukken dan begeleiden wij kosteloos een vervolgbijeenkomst met het team waarin alsnog het afgesproken resultaat zal worden behaald. Bekijk hier een aantal teambuilding videoreferenties.

Meer informatie of direct een voorstel?

Kunnen wij u helpen met uw teambuilding? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij uw teamwens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Werken aan je team doe je met Letsgoactive!